15 minučių ir pyragas bus ant jūsų stalo vakarienei! Aš taip ilgai ieškojau šio tikslaus recepto!

Ingredientai :

kiaušiniai – 2 vnt
druska – 0,5 šaukštelio
miltai – 1 valgomasis šaukštas
kefyras – 1 puodelis
kepimo soda – 0,5 val. šaukštai
malta mėsa – 300 gramų
svogūnas – 2-3 galvos, supjaustyti kubeliais
druska, pipirai – pagal skonį

Paruošimas:

Į kefyrą įpilkite sodos ir palikite pastovėti apie 5 minutes.

Tada sudėkite likusius ingredientus ir minkykite.

Į maltą mėsą pagal skonį suberkite mėgstamus prieskonius, svogūną ir česnaką .

Pusę tešlos supilkite į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą formą.

Ant viršaus dėkite įdarą ir išpilkite likusią tešlą.

Kepti 180 C temperatūroje 40 min.

Gero apetito!