2025-ieji yra Žaliosios gyvatės metai. Ko tikėtis?

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paruoškite savo roges šią vasarą: skaitykite artėjančių 2025 metų horoskopą. Laukiame susitikimo su paslaptingiausiu ir lemtingiausiu metų simboliu – siūlome iš anksto pasidomėti, kokiomis gėlėmis, daiktais, dekoracijomis ir skanėstais jį nuraminti ir atnešti sėkmę jūsų namams.

Ar tiki horoskopu? Net jei ne, vis tiek įdomu sužinoti, kieno metai bus 2025. Juk jei tikėti ezoterikais, šis mitinis metų simbolis, šventas gyvūnas iš kinų kalendoriaus, didžiąja dalimi nulemia, kaip mums seksis naujieji metai. 2025-ieji žada būti išminties, grožio, ramybės era… Ar iš šio aprašymo supranti, kokių gyvūnų 2025-ieji bus pagal kinų horoskopą?

Nors Naujieji metai dar toli, siūlome jau dabar pasidomėti, kieno metai bus 2025-ieji, kaip tinkamai pasveikinti šį globėją ir kaip kitais metais pritraukti sėkmės į namus.

Kokio gyvūno metai pagal rytų horoskopą yra 2025-ieji?
Taigi, susipažinkite su 2025 metų simboliu pagal rytų kalendorių – Žalią medinę gyvatę.

Ženklo charakteristikos

Ne taip svarbu žinoti, kokie bus 2025-ieji pagal horoskopą: svarbiau įsigilinti į niuansus. Skirtingai nuo slavų kultūros, Rytų kultūra gyvatei jaučia ne siaubą ir pasibjaurėjimą, o susižavėjimą. Kinų horoskopas žavisi šio senovinio roplio grožiu, vadina jos meiluže, aukština jos išmintį, jėgą ir teisingumą. Bet tai tik maža dalis savybių, kurios bus apdovanotos gyvatės metais – 2025. Šio roplio savybės yra spontaniškumas, aštrumas, nenuspėjamumas, kerštingumas, tuštybė. Akimirksniu nejudanti gyvatė puola ir smogia priešui: mūsų laukia metai, kai padėtis gali akimirksniu pasikeisti.

Tada pati Gyvatė niekuo negresia ir nieko nežada. Svarbu atsiminti, kurie gyvatės metai bus 2025 m.

Dabar galime spėlioti, kokie bus 2025 metai: pagal gyvūno ženklą, jo charakterį, spalvą ir stichiją paaiškėja, kad kiti metai bus kupini ramybės, kūrybiškumo, teisingumo troškimo ir taip pat reikalauja, kad išteklius naudotume atsargiai.

Kada yra gyvatės metai – 2025-ieji?
Jei viską darai pagal taisykles, su žaliąja dama reikia susitikti ne sausio 1 d., o kiek vėliau. Kad neklystume, prisiminkime, kada įvairiose šalyse ir laiko juostose prasideda kinų Naujieji metai.

Kinų Naujuosius metus švenčiame 2025 m. sausio 29 d. Gyvatės viešpatavimas prasidės vidurnaktį iš 28 į 29 d. Atsižvelgiant į laiko skirtumą, Maskvoje Gyvatės metai oficialiai prasidės 5 val., daugumoje Europos šalių – 6–7 val., o Vladivostoke – anksčiau nei Pekine: sausio 28 d., 22 val.

Ko tikėtis Naujaisiais 2025 metais?
Taigi, Gyvatė tampa mūsų pagrindiniu globėju visus 2025 metus. Kuo ši paslaptinga ponia pradžiugins, o kam reikia būti atsargiems?

Žiurkė: jei nepasiduosite atidėliojimui ir savo svajones paversite konstruktyviais kanalais, metai bus sėkmingi. Gyvatė gerbia aktyvią Žiurkės prigimtį ir stengiasi jai netrukdyti. Nors ji nieko už ją nepadarys: kiekvienas tai padarys pats!

Jautis: dabar jo laikas. Ponia vertina Jaučio sunkų darbą, sąžiningumą ir kilnumą, atima iš jo visas bėdas ir padeda pamatus būsimoms pergalėms. Medžio gyvatės metai, 2025, Jaučiui tikrai bus teigiami.

Tigras: Bus karšta. Dryžuotasis plėšrūnas ir dryžuota gyvatė kategoriškai skiriasi temperamentu. Jei Tigras šiek tiek sulėtins greitį ir netaps godus, nelaimių galima išvengti.

Triušis: nepamiršk, kokio gyvūno vardu bus pavadinti 2025-ieji: zuikis negali tikėtis pasigailėjimo iš boa suraukėjo. Triušiui bus naudinga išsivaduoti iš stuporo, nepasiduoti nevilčiai – ir jo lauks sėkmė.

Drakonas: iš karto aišku, kad jie yra giminingos dvasios su gyvate. Drakono ryžtas ir ambicijos suras supratimą su ponia, ji bus palanki jam visose jo drąsiose pastangose.

Gyvatė: norint nugyventi metus ant bangos keteros, reikia šiek tiek: saikingo pavydo ir kerštingumo, mažiau šmeižti, išgirsti savyje gerų natų. Tada metai bus puikūs!

Arklys: Tai bus romantiški metai. Lemtingi susitikimai, pasimatymai, drugeliai skrandyje… Tik nepameskite galvos: ropliai gali būti nuodingi, o arkliams kelia grėsmę ne mažiau nei kiti gyvūnai.

Avys: kas bus patenkintas medinės gyvatės metais! Paklusni avis moka būti lanksti ir prisitaikyti prie aplinkybių, todėl ji panaši į metų simbolį.

Beždžionė: kaip ir metų meilužė – intelektualė ir proto žaidimų mėgėja, tad netikėtumai beždžionės nesuklaidins, tik paskatins. Tačiau bus daug mįslių ir skubių klausimų!

Gaidys: Likimas suteikia jums galimybę pakilti aukščiau nei bet kada anksčiau. Nebijokite prisiimti atsakomybės, atvirai kalbėkite apie savo siekius – tada galėsite pagauti sėkmę už uodegos.

Šuo: apskritai ramus laikotarpis, tinkamas kūrybai ir įprastiniam darbui. Daryk, ką privalai, ir ateik, kas gali – toks Šuns šūkis žaliosios damos metais.

Kiaulė: turite būti atsargūs. Bet koks neapgalvotas sprendimas gali sugriauti viską, ką sukūrėte anksčiau. Ypač pavojinga būti pastebėtam meilės reikaluose iš šono ir finansinėse aferose.

Kaip švęsti Žaliosios medžio gyvatės metus?
Ženklai 2025 m

Apytiksliai suprantame, kas yra 2025-ųjų simbolis, kalbant apie charakterį ir siekius. Belieka sugalvoti, kaip jį nuraminti.

Metų spalvos

Kokia paletė tinka švęsti Gyvatės metus – 2025-uosius? Kokia spalva atneš sėkmę? Mėgstamiausios žvynuotos gražuolės spalvos yra smaragdas, turkis, tamsiai mėlyna, juoda, balta ir smėlio spalvos. Jai patinka puošnūs raštai ir persipinantys siūlai, todėl bet kokios girliandos, grandinėlės, ligatūros ir kaltiniai daiktai turėtų jai patikti.

◦ Naujametinis vainikas
◦ Girliandas „Siūlas”
◦ Naujųjų metų dirbtinė kompozicija su apšvietimu
◦ Rankų darbo eglutė iš daniškos eglės

Kur švęsti?
Norite sužinoti, kaip įnešti sėkmės į savo namus 2025 metais? Reikia sulėtinti greitį ir nekelti nereikalingo triukšmo. Mūsų metų simbolis yra vienas iš tų gyvūnų, kurie negali pakęsti šurmulio. Tiks ramus restoranas ar naminė šventė žvakių šviesoje.

Ką dėvėti?
Pasak legendos, gyvatė mėgsta prabangą, bet ne pompastiką, todėl geriau vengti plunksnų, kailio ir prašmatnių dekoracijų. Labiausiai damai patiks paprastos ir įmantrios formos, kilnūs žalios, mėlynos, juodos atspalviai, taip pat viskas, kas sidabriška.

Kokią dekoraciją pasirinkti?
Rinkdamiesi aksesuarus naujametinei aprangai nepamirškite, kurio gyvūno metai prasideda pagal Rytų kalendorių. 2025-ieji neabejotinai bus spindesio metai, todėl drąsiai dėvėkite kalnų krištolą, deimantus, papuošalus iš bet kokio balto metalo, nesvarbu, ar tai platina, ar stilingi nėriniai iš juvelyrinio plieno.

Ką gaminti prie stalo?
Be įprastų patiekalų, ponia mielai priims ką nors pieniško: varškės pudingą, kreminius keksiukus ar pyragą desertui. Jai patiks viskas, kas balta ir skaniai kvepia. Taip pat galite pasiūlyti Gyvatės patiekalų iš kiaušinių, žuvies, ikrų, krevečių, austrių, visada neįprasto padažo ir daug žalumynų. Apskritai porcijas geriau daryti mažesnes, bet patiekalus rafinuotesnius: turime reikalą su tikru estetu ir karališku žmogumi.

◦ Naujametinis rinkinys
◦ Tortai “Mandarin”
◦ Naujametinė apvali dėžutė “Balerina”
◦ Keksiukai 6 vnt.
◦ Keksiukai 4 vnt.

Kaip papuošti namus?
Gyvatė vertina komfortą ir šilumą. Nors gyva liepsna ją gąsdina, bet ir žavi, tad drąsiai ant stalo padėkite daugiau malonaus aromato vaško ir sojų žvakių.

◦ Kvapiosios žvakės ant stovo
◦ Kvapiosios žvakės ir akmeninis stovas
◦ Kvapiosios žvakės gipsiniame puode

Ką padovanoti?
Kaip ir praėjusiais metais, aktualios išlieka jaukios natūralaus medžio dovanos namams: lentynos, vitrinos, grubios medienos tekstūros aksesuarai.

Artimiems giminaičiams ir aukšto rango pažįstamiems galite drąsiai padovanoti bonsą ar didelį kambarinį augalą: fikusą, palmę.

Na, o jei ieškote, ką padovanoti savo mylimai moteriai Naujųjų metų proga, drąsiai rinkitės papuošalus iš lengvo metalo: blizgančius, elegantiškus, puošnių formų.

◦ Dovanų rinkinys „Sveikiname“
◦ Aukščiausios kokybės skanėstų rinkinys
◦ 3 sukulentai vazone
◦ Žvakė medinėje žvakidėje su jūra
◦ Bonsai keraminiame vazone
◦ Bonsai Ficus

Žmonių, gimusių po Gyvatės ženklu, savybės
Tipiškas šio ženklo atstovas – mąstytojas ir estetas. Jis vertina komfortą, jaukumą, gerbia savo asmenines ribas, o kol kas mieliau nesikiša į konfliktus. Jis yra dėmesingas ir jautrus, jaučia menkiausius nuotaikų pokyčius ir moka jais žaisti.

Pateikite aprašymus žemiau esančiame paveikslėlyje

◦ Dovanų rinkinys „Sveikiname“
◦ Aukščiausios kokybės skanėstų rinkinys
◦ 3 sukulentai vazone
◦ Žvakė medinėje žvakidėje su jūra
◦ Bonsai keraminiame vazone
◦ Bonsai Ficus

Žmonių, gimusių po Gyvatės ženklu, savybės
Tipiškas šio ženklo atstovas – mąstytojas ir estetas. Jis vertina komfortą, jaukumą, gerbia savo asmenines ribas, o kol kas mieliau nesikiša į konfliktus. Jis yra dėmesingas ir jautrus, jaučia menkiausius nuotaikų pokyčius ir moka jais žaisti.

Įdomūs faktai apie gyvates
Gyvatė kvapų neaptinka, o analizuoja juos naudodama mikrodaleles, kurios krenta ant liežuvio.
Gyvatė mato tave, nors jos akys visada užmerktos. Tiesiog šio roplio akių vokai yra permatomi: nereikia jų dar kartą atidaryti, kad pamatytumėte viską, kas svarbu.

Gyvatė tavęs negirdi, bet jaučia: jos itin jautrus kūnas pagauna menkiausius virpesius. Būtent todėl pavasarį ir vasarą vaikštant po kalnus reikia garsiai trypti – taip įspėsite damą ir suteiksite laiko pasislėpti.

Maža plokščia gyvatės galva – tikras anatominis stebuklas. Ji gali atverti žandikaulį taip, kad prarytų daug kartų didesnį už savo galvą grobį.

Tik ketvirtadalis visų gyvačių planetoje yra nuodingos. Be to, kiekviena rūšis turi savo charakterį: nedaugelis roplių iš prigimties yra agresyvūs, o likusiems iš jūsų nieko nereikia, tiesiog palikite juos ramybėje.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.