2025 metų horoskopas: karjera, meilė ir pinigai pagal druidų horoskopą 2025 m.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Esame įpratę skaityti prognozes pagal rytų horoskopą, nors tai nėra vienintelė galimybė. Pavyzdžiui, druidai senovėje priskirdavo žmogui konkretaus medžio savybes. Šioje medžiagoje Yolka Trend jums pasakys, kas mūsų laukia pagal šiuos ženklus ir kuris iš mūsų atitinka kurį medį.

Nustatyti savo medį pagal druidų horoskopą yra gana paprasta. Šis horoskopas turi 22 simbolių ženklus, iš kurių 18 turi du aktyvumo laikotarpius per metus ir 4 ženklus, susijusius su saulėgrįžos ir lygiadienio dienomis, kurie turi vieną aktyvumo periodą per metus. Kiekvienas medis atitinka tam tikrą horoskopo simbolį.

Apple
23.12-10.01, 25.06-04.07

Gimę po obelų ženklu retai būna aukšti ir stiprūs, tačiau jų kūnas harmoningas, eisena erdvi, charakteris žavus. Obuolys yra jautrus ir sentimentalus žmogus, jos interesai dažnai susiję su meile ir santuoka, tačiau tai nereiškia, kad kiti gyvenimo aspektai ją palieka abejingą. Obuolių dovana yra gebėjimas džiaugtis gyvenimu, tačiau jai mažai rūpi kitų žmonių nuomonė. 2025 metais Obuolys užmegs naują romaną, kuris gali baigtis vedybomis.

Eglė
02.01-11.01, 05.07-14.07

Eglė garsėja savo ypatingu grožiu, kuriam būdingas šaltumas, tikslumas ir tobulumas. Po šiuo ženklu gimę žmonės yra linkę būti konservatyvūs, griežtai besilaikantys tradicijų tiek aprangoje, tiek gyvenimo būdu. Eglės išsiskiria aukštais reikalavimais ir kruopštumu, visame kame siekia geriausio, įskaitant aprangą ir kitų požiūrį. Todėl jiems sunku su kuo nors sutarti, o draugystė su jais reikalauja ypatingo požiūrio. 2025 metais Eglė patirs precedento neturintį karjeros augimą.

Guoba
12.01-24.01, 15.07-25.07

Paprastumas ir kilnumas yra pagrindiniai Guobos bruožai. Tai galioja ir jo išvaizdai, ir charakteriui. Didelį, gražų ir harmoningai išvystytą kūną turinti Guoba nesistengia patraukti dėmesio ir demonstruoti savo patrauklumo, nors ir kelia kitų susižavėjimą. Guobos visą gyvenimą išlieka ištikimos savo pomėgiams ir pomėgiams, dažnai vaikystėje pradeda daryti tai, ką mėgsta. 2025 metais Guoba turėtų atkreipti dėmesį į sveikatą, idealiu atveju rimtai sportuoti.

Kiparisas
25.01-03.02, 26.07-4.08

Kiparisas neteikia didelės reikšmės sėkmei, šlovei ar turtui. Šio tipo žmonėms svarbiausia – laimė. Jie stengiasi išvengti problemų ir kiek įmanoma pratęsti džiaugsmo akimirkas savo gyvenime. 2025 metais Cypress galės išpildyti savo ilgametę svajonę apie ilgą kelionę.

Tuopos
04.02-08.02, 05.08-13.08

Asmuo, globojamas tuopos, nuo vaikystės išsiskyrė patrauklumu ir harmoningu vystymusi. Vaikystėje – žavus, paauglystėje – grakštus, o jaunystėje – nepaprastai gražus. Topolui senstant, jis pradeda nerimauti, kad praras žavesį ir grožį, o tai atima iš jo ramybę. Šios baimės yra pagrįstos: nerimas daro Topolą niūrią, praranda draugus ir gerbėjus. Kad atgautų gyvenimo džiaugsmą, tokiems žmonėms reikia artimųjų palaikymo, išmintingų patarimų, bet visų pirma meilės ir dėmesio. Supratęs, kad yra vertinamas ne dėl išvaizdos, Topolas randa laimę ir harmoniją, o kartu su jais – brandų, jausmingą grožį. 2025 metais Topolui teks sunkiai dirbti, kad išlaikytų savo santykius.

Kedras
09.02-18.02, 14.08-23.08

Nepaisant viso savo patrauklumo, Kedras žavi ne grožiu, o vidine jėga. Bendravimas su tokiu žmogumi leidžia įvertinti ne tiek jo išorinius duomenis, kiek gebėjimą susilaikyti, nepasiklysti keblioje situacijoje ir pabrėžti savo privalumus. Kedrui ne itin reikia kitų susižavėjimo, bet daro viską, kas įmanoma, kad tai užsitarnautų. Atsižvelgiama į Kedro nuomonę, įsiklausoma į jo žodžius, akimirksniu išpildomi jo prašymai, dažnai primenantys įsakymus. 2025 metais Kedr užsimezgs tarnybinis romanas, kuris baigsis vedybomis, ir šie santykiai bus ilgalaikiai, tačiau vienam iš jų teks keisti darbą.

Pušis
19.02-28,29-02, 24.08-02.09

Nesvarbu, ar ji graži, ar negraži, sveika ar serganti, Pušis visada matomas. Ji linksma ir atidi smulkmenoms, kurios sukuria jaukumą. Pušis mėgsta gražius daiktus ir jais save supa, tačiau noriai leidžia pasigrožėti savo lobiais. 2025 metais Sosna sulauks visiškai netikėto paaukštinimo, kuriame dalyvaus jos tiesioginis viršininkas, seniai įvertinęs jos sumanumą ir dalykines savybes.

Gluosnis
01.03-10.03, 03.09-10.03

Gluosnis žavi ne išoriniu patrauklumu, o originalumu. Ją išskiria žavesys ir paslaptis, o ne natūralus grožis. Pridėjus Ivos aistrą, impulsyvumą ir jaudinančius nesąmoningus troškimus, paaiškės, kodėl ji visada yra apsupta gerbėjų ir gerbėjų. 2025 metais Ivos lauks audringas, bet trumpas romanas, kuris paliks daug malonių prisiminimų, o gerbėja migruos į artimiausių draugų stovyklą.

Liepa
11.03-20.03, 13.09-22.09

Lipos globojami žmonės yra mieli ir malonūs, ir jie tai žino. Jie sumaniai patraukia dėmesį, užkariauja simpatijas ir daro gerą įspūdį. Nors Lipa gerai supranta kitų psichologiją, ji nelabai supranta save. 2025 metais Lipa turės kardinaliai pakeisti savo pasaulėžiūrą, kurią palengvina mylimas žmogus. Jo įtakoje Lipa pradės keistis į gerąją pusę ir labiau pasitikės savimi.

Lazdynas
22.03-31.03, 24.09-03.10

Hazel yra iš tų žmonių, kurių dažniausiai nepastebi. Jo išvaizda blanki, balsas tylus, manieros niekuo neišsiskiria. Jis gali žavėti tik tuos, kurie su juo ilgai bendrauja ir pastebi jo privalumus. Hazelis mažai kalbantis žmogus ir retai dalyvauja pokalbiuose, tačiau jo išvados dažnai būna paradoksalios ir netikėtos. Toks žmogus turi savo nuomonę apie tai, kas vyksta, ir kartais intuityviai nujaučia užslėptą, kitiems nesuvokiamą įvykių logiką. 2025 metais Hazel mažai kalbės, bet darys daug. Jo užsispyrimas ir aktyvumas atneš daug pinigų ir galimybių, be to, jis sugebės susidoroti su senais priešais.

Šermukšnis
01.04-10.04, 04.10-13.10

Rowan tolygus charakteris ir harmoninga išvaizda paverčia ją laukiama viešnia bet kurioje visuomenėje. Šie žmonės labai malonūs, beveik visada geros nuotaikos, kuria noriai dalijasi su kitais. Be išskirtinio draugiškumo, Rowanas turi fenomenalią savikontrolę, neerzindamas jos savo problemomis. 2025 metais Rowan neturėtų tikėtis drastiškų pokyčių savo nusistovėjusiame pasaulyje, viskas susitvarkė jau seniai.

Klevas
11.04-20.04, 14.10-23.10 val

Klevo įtakoje gimę žmonės yra linksmi, smalsūs ir aktyvūs. Jie visada yra įdomių įvykių centre ir nenuilstamai ieško naujų nuotykių. Išoriškai jie gali būti ne itin patrauklūs ar žavūs, bet tikrai nepaprasti. Klevą galima vadinti išskirtiniu, ekstravagantišku, keistu ar net ekscentrišku. 2025 metais Klevas įsivels į nuotykį, priversiantį jį persikelti į kitą šalį, o tai jam bus naudinga.

Riešutas
21.04-30.04, 24.10-02.11

Graikinis riešutas neišsiskiria savo prigimties vientisumu. Sąžiningas, ištikimas, be galo mielas ir svetingas, jis parodys esąs savanaudis, jei tikės, kad jo interesai yra paveikti. Riešutas patiria užgaidas, kurių jis nevaldo, ir gali būti agresyvus iki išgąsčio. Nenuspėjamas visiems, net ir artimiesiems, Riešutas bet kurią sekundę gali padaryti netikėtą veiksmą. 2025-aisiais Oreko karjeroje bus staigus pakilimas, be to, jo charakteris neleis jam likti nuošalyje nuo kelionių ir meilės nuotykių.

Jazminas
01.05-14.05, 03.11-11.11

Jazminas yra labai bendraujantis, mielas ir draugiškas. Jis spinduliuoja gerumu ir švelnumu, traukia kitus, gera nuotaika noriai dalijasi su artimaisiais. Tik patys artimiausi žino, kokia pažeidžiama ir jautri yra Jasmine; kiti jį laiko nerimtu laimingu žmogumi, kuris viską gauna be vargo. 2025 metais Jasmine teks patirti išdavystę, tačiau viskas baigsis gerai, nes Jasmine persvarstys savo požiūrį į aplinką ir pajus palengvėjimą.

Kaštonas
15.05-24.05, 12.11-21.11

Kaštonų grožis yra subtilus ir rafinuotas, tačiau dažnai nepastebimas. Kaštonas nesipuikuoja savo dorybėmis, nesistengia žavėti ir pirmenybę teikia sąžiningumui bei atvirumui, o ne koketavimui. Šio ženklo žmonės turi milžinišką energiją ir gyvybingumą, tačiau savo kūno išteklius išleidžia neracionaliai. 2025-aisiais Kaštanas turės galvoti apie karjeros keitimą, nes ankstesnėje vietoje jam taps nepatogu, tačiau pokyčiai jam bus tik į naudą.

Uosis
25.05-03.06, 22.11-01.12

Uosis išsiskiria pasitenkinimu savimi, kurį palengvina kitų dėmesys jo nuopelnams. Patraukli išvaizda, jėga, grakštūs judesiai ir vidinės įtampos stoka patraukia dėmesį, tačiau retas kuris išlieka ilgam jos šalininkais. Bendravimas su Ash apima jo reiklumo ir egocentrizmo priėmimą. Ash mano, kad tik jis nusipelno dėmesio ir rūpesčio, tik jam reikia paklusti ir jo klausyti. Jis pats išlieka išdidus ir nepriklausomas, tarnauja tik savo troškimams. 2025-aisiais Ashas turėtų pamiršti narcisizmą ir daugiau laiko skirti savo artimiausiems žmonėms.

Skroblas
04.06-13.06, 02.12-11.12

Žmonės, gimę skroblo įtakoje, turi patrauklią išvaizdą, tačiau nėra išraiškingi. Jaunystėje jie labai gražūs, tačiau su amžiumi išvaizda praranda ryškumą, skroblas tampa panašus į aplinkinius. Nepaisant to, skroblas turi gerą estetinį skonį ir daug dėmesio skiria formai, kartais net daugiau nei turiniui. Skroblas turi didelį poreikį pripažinti savo pasiekimus, nesvarbu, ar tai būtų paprastas dėkingumas, ar pasaulinė šlovė. Nors Grubas anksti svajoja apie apdovanojimus, aktyvių žingsnių jiems pasiekti nesiima. 2025 metais Grabas turėtų rimtai pagalvoti apie savo sienų išlaikymą ir jų apsaugą nuo tų, kurie bando kištis į šeimą ir fondus.

Fig
14.06-23.06, 12.12-20.12

Žmonės, gimę veikiami figų, turi išskirtinę išvaizdą ir atitinkamą charakterį. Jie išsiskiria, kad ir kur būtų, jaučiasi svetimi. Figos išvengia sunkumų ir problemų, bet negali jų atsikratyti. Jų širdis kupina liūdesio, o žvilgsnis išreiškia liūdesį. Figos turėtų persvarstyti savo požiūrį į aplinką 2025 m., joms geriau atsisveikinti su nereikalingais žmonėmis, kurie atima daug energijos.

Ąžuolas
21.03 val

Ąžuolas yra žinomas dėl savo stiprumo, energijos ir grožio, tačiau jam trūksta minkštumo. Jis gerbiamas labiau nei mylimas. Ąžuolo žmonės rodo drąsą, kuri labiau susijusi su jų pasididžiavimu, o ne su tikru bebaimis. Jie netoleruoja silpnybių ir neryžtingumo tiek kituose, tiek savyje. Ąžuolas rūpestingai rūpinasi savo sveikata, kad neapsunkintų kitų, retai kreipiasi pagalbos net ir sunkiose situacijose. Dubo karjeros augimas 2025 m. bus toks pat didžiulis, kaip ir jo paties, svarbiausia nepamiršti apie savo artimuosius siekiant užimti pareigas.

Beržas
24.06

Šio ženklo žmonės pasižymi lanksčiu charakteriu ir maloniomis manieromis. Jie labai draugiški ir stengiasi nieko neįžeisti. Visada gležni ir ramūs, jie nieko nereikalauja ir nieko nesigaili. Beržas yra stabilus savo skoniais ir nuotaikomis, nereikalaujantis dėmesio, bet traukiantis. 2025-ieji nesukels jokių sukrėtimų Berezai, tai yra vienas stabiliausių ženklų, ant kurių remiasi daugelis dalykų.

Alyvuogių
23.09

Maslinos atstovai dažnai turi trapų kūno sudėjimą ir gali atrodyti patrauklūs arba nepatrauklūs. Jie nori būti saulėje ir šaltuoju periodu dažnai patiria depresiją ir negalavimą. Todėl 2025 metais Maslina turėtų pasirūpinti savo sveikata ir, esant galimybei, žiemoti persikelti į šiltesnius kraštus.

Bukas
21.12 -22.12

Bukas suteikia žmonėms gerą sveikatą, leidžia išlaikyti jaunystę iki senatvės. Su amžiumi jie nepraranda savo grožio, mobilumo ir lankstumo. 2025 metais Bukas turi skirti dėmesio savo šeimai ir stengtis nesivelti į konfliktus.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.