60-ųjų vakarienė. Skaniausios bulvės mano gyvenime. Seniai pamirštas receptas

60-ųjų stiliaus vakarienė – tai geriausios mano ragautos bulvės! Šis seniai pamirštas receptas sugrąžina mane į jaukių šeimos vakarienių atmosferą. Kiekvienas gabalas yra persmelktas aromatų, kurie pripildo namus šilumos ir komforto. Patiekite su aromatinėmis žolelėmis ir prieskoniais, kad atskleistumėte visus skonio aspektus. Šios bulvės bus tikras malonumas jūsų vakarienėms ir nustebins net išrankiausius gurmanus. Nepraleiskite progos pasidalinti šiuo receptu su draugais ir atkurti retro vakaro atmosferą!

Ingredientai:
virtos bulvės 350 g
kiaušiniai 1 vnt.
šilto bulvių sultinio 100 ml
cukraus 1 arb.
druskos 2 arb.
sausos mielės 8 g
miltai 560 g
aliejus 30 ml
žalieji svogūnai 1 ryšelis
kepimo aliejaus

Paruošimas:
Virtas bulves sutrinkite iki minkštos. Įmuškite kiaušinius, supilkite šiltą bulvių kepimo skystį ir išmaišykite. Suberkite cukrų, druską, mieles ir miltus ir rankomis minkykite tešlą iki vientisos masės.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į tešlą. Tešlą uždenkite maistine plėvele ir palikite 60 minučių.

Suformuokite rutuliukus.

Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Atnešk jį prie stalo!