Rūpinkitės savo sveikata: rytų horoskopas savaitei nuo 2024 m. spalio 14 d. iki spalio 20 d.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ši savaitė žada būti darbinga ir kupina malonių pokyčių. Svarbu atkreipti dėmesį į savo sveikatą ir vidinę būseną. Plačiau apie savo ženklo horoskopą.

Rytų horoskopas savaitei nuo 2024 m. spalio 14 d. iki spalio 20 d
Žiurkė

Žiurkė turėtų palikti neigiamas mintis ir sutelkti dėmesį į teigiamas. Sėkmė versle priklausys nuo gebėjimo rasti bendrą kalbą su kitais. Santūrumas ir gerumas padės išvengti nereikalingų konfliktų. Bendraudami vartokite išmintingus žodžius – tai jūsų šios savaitės koziris.

Jautis
Savaitės pradžia gali atrodyti sudėtinga, tačiau džiaugsmą teikianti veikla padės Jaučiams iš naujo nusistatyti. Tikėkitės teigiamų pokyčių savo gyvenime, tačiau būkite atidūs smulkmenoms. Atminkite, kad sėkmė reikalauja kantrybės ir kruopštumo.

Tigrai
turėtų pasiruošti sunkiems laikams. Galimi nedideli nemalonumai, tačiau artimųjų palaikymas padės susidoroti su sunkumais. Neskubėkite priimti sprendimų – šią savaitę geriau pasikliaukite protu, o ne emocijomis.

Triušis Triušiai
turėtų būti atsargūs su piktadariais ir nepasiduoti praeities prisiminimams. Laikas atsikratyti senų nuoskaudų ir susitelkti į ateitį. Visata padės jums siekti naujos pradžios.

Drakonas
Savaitė iš Drakonų pareikalaus daugiau pastangų savo darbe. Pajamų didinimas ir pozicijų versle stiprinimas bus prioritetas, tačiau nepamirškite ir poilsio. Venkite agresyvaus elgesio, kad nepritrauktumėte neigiamos energijos.

Gyvatė
Gyvatės laukia pokyčių metas, tačiau sumaištis gali tapti jūsų sąjungininku. Ypač sėkmingas gali būti bendravimas su priešinga lytimi. Laikytis plano ir nepakeisti savo ketinimų paskutinę minutę yra raktas į sėkmę.

Arklys Arkliai
turi atkreipti dėmesį į poilsį. Praleiskite laiką namuose ir mėgaukitės paprastais malonumais. Santykiuose venkite flirto ir išlikite ištikimi. Verslo sėkmė priklauso nuo sunkaus darbo ir užsispyrimo.

Ožka
Ožkos bus kupinos ambicijų, tačiau svarbu prisiminti vidinį augimą. Rodykite mažiau altruizmo, jei tai kenkia jums. Kuklumas padės išvengti nereikalingo dėmesio savo pasiekimams.

Beždžionės
beždžionės turėtų išlaikyti savo energiją. Teks rinktis tarp meilės reikalų ir darbo. Būkite atviri naujoms idėjoms ir persvarstykite savo nuomonę – tai padės bendraujant su kitais.

Gaidys
Šią savaitę intuicija taps geriausiu jūsų patarėju. Bendraudami su artimaisiais nekelkite griežtų sąlygų – geriau ieškokite kompromisų. Santykių sėkmė priklauso nuo pasitikėjimo ir supratimo.

Šuo Šunys
turėtų būti atsargūs su energijos vampyrais. Apsaugokite save nuo negatyvių žmonių, ypač tų, kurie bando jus sugrąžinti į praeitį. Išnaudokite savo stipriąsias puses, kad išvengtumėte konfliktų.

Kiaulė
Pats laikas kiaulėms pamiršti praeities klaidas ir aktyviai judėti pirmyn. Sunkiai dirbkite ir neatidėliokite. Jūsų aktyvumas bus raktas į sėkmę finansų ir karjeros srityse.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.