Klausykite kitų žmonių patirties: kas mūsų laukia nuo rugsėjo 23 iki 29 d. pagal Taro kortą

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Rugsėjo 23-29 dienomis mūsų laukia išminties, tradicijų ir dvasinio tobulėjimo kupina savaitė, kurią liudija Taro korta – Hierofantas. Šis laikotarpis bus puikus metas giliems apmąstymams ir atsigręžimui į mus supančių vyresnio amžiaus žmonių išgyvenimus.

Kas mūsų laukia nuo rugsėjo 23 iki 29 d
Asmeninis gyvenimas

Asmeniniuose santykiuose turėtumėte sutelkti dėmesį į pasitikėjimą ir jausmų gilumą. Jei esate poroje, tai puikus laikas sustiprinti savo ryšį. Atviri pokalbiai apie savo jausmus, bendras svajones ir planus padės geriau suprasti vienas kitą. Atkreipkite dėmesį į jums svarbias tradicijas – jos gali tapti tvirtesnių santykių pagrindu.

Tie, kurie yra vieniši, turėtų persvarstyti savo tikslus ieškodami partnerio. Pagalvokite, kokios vertybės ir tradicijos jums svarbios, ir būkite pasirengę imtis iniciatyvos bendraujant su tais, kurie jus domina. Tuo pačiu nepamirškite apie savo ribas ir norus.

Darbas ir profesinis tobulėjimas
Jei galvojate apie darbo keitimą ar naujus projektus, šią savaitę išnaudokite analizei, kaip pasirinktas kelias atitinka jūsų principus. Galbūt verta apsvarstyti galimybę išmokti naujų įgūdžių ar kelti kvalifikaciją – tai ne tik praplės akiratį, bet ir padės pakelti karjerą į kitą lygį.

Patyrusių kolegų patarimai gali būti neįkainojami. Skirkite laiko su jais aptarti savo idėjas ir planus. Gavę galimybę pademonstruoti lyderystės įgūdžius, nedvejodami prisiimkite atsakomybę.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.