Kaip suprasti, kad jūsų angelas sargas yra su jumis: devyni ženklai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kiekvienas žmogus būtinai turi savo angelą sargą, bet ne vieną. Jie skiriami žmonėms, kad padėtų jiems geruose darbuose, įspėtų apie pavojus ir apsaugotų nuo sielvarto ir negandų. Kažkas tiki, kad angelai yra mūsų artimųjų sielos, kurios jau mirė, bet toliau rūpinasi ir padeda artimiesiems, gyvenantiems Žemėje. Kad ir kaip kas galvotų, kiekvienas žmogus šalia savęs jaučia būtybę, kuri saugo kiekvieną nuo bėdų ir pavojų.

Kaip suprasti, kad šalia mūsų yra angelas? Kokie paprasti ir aiškūs patarimai mums tai padės?

1. Spengimas ausyse

„Skambėjimas ausyse pamažu nyksta.
Seni žmonės sako:
„Tai angelas skrenda.”
Ploni sparnai skamba.“*
*ištrauka iš dainos „Angelas“ vienuolės Marijos žodžiams

Tai vienas iš dažniausiai pasitaikančių užuominų, rodančių, kad jūsų angelas šiuo metu yra šalia jūsų. Kai girdi skambėjimą ausyse, tai tavo angelas sargas susisiekė su tavimi. Žinokite, kad angelas yra šalia ir yra pasirengęs jus paguosti, jei jums to reikia, o taip pat perteikti, kad jūsų mintys yra tyros, jūsų veiksmai tikri, jūsų mintys teisingos. Pasirinkote ir einate teisingu gyvenimo keliu, nenukrypkite į šalį, einate teisingu keliu.

2. Paukščio plunksna

Dideliame mieste labai retai galima išvysti ant kelio gulinčią paukščio plunksną, tad jei matote baltą paukščio plunksną, tai ženklas! Ir labai geras ženklas. Rastą plunksną supainiojame su paukščio plunksna, bet tai ženklas iš jūsų angelo sargo, bylojantis, kad jis yra šalia, myli ir palaiko. O jei šiuo metu esi vienišas, prisimink, tu ne vienas, už tavęs stovi kažkas, kuris neleis prarasti širdies. O su plunksna angelas parodo, kad galite bet kada, kai tik prireiks pagalbos, kreiptis į savo Angelą Sargą ir ne kovoti su problemomis vienas.

3. Pinigai kelyje

Monetos ar popieriniai pinigai, su kuriais susiduriate pakeliui, taip pat yra ženklas, kad jūsų angelas yra su jumis. Pamatę monetą, paimkite ją ir pažiūrėkite į joje išgraviruotą datą. Skaičiai yra tiesioginė Angelo užuomina, nenubraukite jos nuošalyje. Pagalvokite, ką jums sako skaičiai ant pinigų. Laikykite monetą kaip sėkmės ir klestėjimo talismaną.

4. Įtampos kritimai

Ar pastebėjote, kad kartais tikrai stebuklingi įvykiai nutinka, kai šviesa įsijungia ir išsijungia savaime arba net pradeda mirksėti be jokios priežasties? Ir tada staiga netikėtai įsijungia radijas ar televizorius, o tada taip pat staiga išsijungia. Taigi, tai visai ne elektros tinklo gedimas, o tikras ženklas, kad Angelai šalia. Jei staiga pradeda groti radijas ar televizorius, klausykite, kas tuo metu kalbama. Juk prietaisas suveikė neatsitiktinai. Išgirstuose žodžiuose arba matomoje nuotraukoje bus užuomina ar patarimas iš jūsų ištikimo globėjo.

5. Gamtos reiškiniai

Kai žmogus liūdnas, kenčia skausmą ar patiria dideles dvasines kančias, jam tikrai reikia palaikymo iš viršaus. Atkreipkite dėmesį į jus supančius objektus, reiškinius ir įvykius. Būtent tokiomis akimirkomis galite pastebėti, kaip jūsų angelas jus palaiko. Pavyzdžiui, galite pamatyti kai kuriuos širdies formos ženklus. Dažniausiai tai gali būti sniego baltumo debesys mėlyname danguje. Atidžiau pažvelgus, visur galima pamatyti širdies formos meilę. Tai bus nuostabus ženklas jums, pasakantis, kad laimė ir džiaugsmas jau ant slenksčio, tereikia tuo tikėti, ir viskas tikrai susiklostys į gerąją pusę!

6. Vaivorykštė

Kitas gamtos reiškinys, rodantis angelo buvimą, yra staiga danguje pasirodanti vaivorykštė. Jei šią akimirką priėmėte sprendimą ir nesate tikri, ar jis teisingas, tada vaivorykštė jums bus patvirtinimas, kad viską nusprendėte teisingai. Arba jei kreipėtės į savo Angelą ir paprašėte jo duoti bent kokį ženklą, tada vaivorykštė jums taps šiuo ženklu.

7. Gyvūnai

Jei eini keliu ir staiga prie tavęs pribėga šuo ar katė, užklumpa ir bėga šalia, žinok, kad šis angelas sargas seka tave ir saugo nuo įvairių negandų. Tai taip pat gali būti drugeliai, musės, bitės, kurios nusileis ant jūsų, apsisuks ir nusileis priešais jus kelyje. Jūs neturėtumėte jų vyti šalin ir pašalinti jų erzinančio dėmesio. Jei išeinate iš namų ir ant slenksčio sėdi svetima katė, tai angelas, saugantis jūsų pastogę.

8. Temperatūros pokyčiai

Kai karštą ir tvankią dieną staiga, iš niekur, atskrieja vėsus vėjelis, žinokite, kad šalia jūsų yra jūsų angelas sargas. Visada, kai šalia yra angelas, šalia jo žmogus jaučia vėsą, vėjelį, šaltį, žąsies odą. Ir atvirkščiai, staigus šilumos pojūtis šaltoje patalpoje ar lauke gali būti raminantis jūsų Angelo apkabinimas.

9. Malonūs kvapai

Jei staiga be jokios ypatingos priežasties pagaunate malonų ir pažįstamą nuo vaikystės kvapą, tai gali būti angelo buvimo šalia jūsų ženklas. Tai suteikia galimybę prisiminti savo nerūpestingą laiką, kai visi buvo sveiki ir laimingi.

Kai gyvenime sutinki anapusinių jėgų siunčiamus ženklus, tai tik patvirtina, kad eini teisingu keliu. Visada atidžiai klausykite, atidžiau pažiūrėkite į savo jausmus. Ir tada jūsų Angelui Sargui bus lengva palaikyti su jumis nematomą ryšį. O išeidami iš namų nedvejodami paklauskite angelo:


Patiko? Pasidalink! Ačiū.