Banalus, bet labai skanus užkandis šventiniam stalui. Pamirštas receptas iš vaikystės

Deviled kiaušiniai yra klasikinis patiekalas, kuris užima deramą vietą ant švenčių stalų ir jaukių šeimos susibūrimų.

Dėl šio patiekalo paprastumo ir universalumo jis yra populiarus pasirinkimas užkandžiams, šaltiems patiekalams ir iškyloms.

Deviled kiaušiniai turi ne tik ryškų skonį, bet ir žavingą estetiką, todėl yra patrauklūs patiekti.

Pagrindinis ingredientas, virti kiaušiniai, yra lengvai prieinamas ir lengvai paruošiamas. Juos galima užpildyti įvairiais įdarais: nuo tradicinio majonezo įdaro, įskaitant minkštą trynį, garstyčias ir prieskonius, iki eksperimentiškesnių variantų pridedant grybų.

Mes jums pasakysime, kaip virti įdarytus kiaušinius su pievagrybiais
Ingredientai:

kiaušiniai – 6 vnt.;
svogūnas – 1 vnt .;
pievagrybiai – 10 vnt.;
majonezas – 1 valgomasis šaukštas;
druska – ½ šaukštelio;
krapai – kekė.
Iškeptų kiaušinių paruošimas:

Svogūną ir grybus supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje keptuvėje iki auksinės rudos spalvos. Šiuo metu išvirkite kietai virtus kiaušinius.

Kiaušinius nulupkite ir padalykite per pusę, pašalindami trynius. Į grybus ir svogūnus suberkite trynius, pasūdykite, įdėkite majonezo ir gerai išmaišykite.

Į baltymo ertmę dedame krapus, tada išdėliojame įdarą.

Rezultatas – skanus užkandis iš pačių paprasčiausių ingredientų. Pievagrybius šiame recepte galima pakeisti kitais grybais, pavyzdžiui, kiauliena.