Bavariški agurkai žiemai „Super traškūs“

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tradicinis Bavarijos agurkų receptas. Jie pasirodo itin traškūs, elastingi ir tuo pačiu labai švelnūs bei pikantiški.

INGREDIENTAI:
Litro stiklainiui:

Agurkai;
morkos – 0,5 vnt;
vienas mažas svogūnas;
česnakai – 2-3 gvazdikėliai;
krapai;
druska – 1 arbatinis šaukštelis4
cukrus – 2 arbatiniai šaukšteliai;
actas 9% – 45 miligramai.

KAIP REGLAMENTUOTI BAVARIŠKUS AGURKUS ŽIEMAI „SUPER TRAŠKUS“, ŽINGSNIS PAS ŽINGSNIS RECEPTAS:

Agurkus pamirkykite šaltame vandenyje 4-5 valandoms.
Į sterilizuotų stiklainių dugną sudėkite apskritimais supjaustytas morkas, nuluptą ir skiltelėmis padalintą česnaką, šakelę krapų ir susmulkintą svogūną.

Tada nupjaukite agurkų galus ir sandariai sudėkite į stiklainį.
Druską, cukrų ir actą supilkite tiesiai į stiklainius. Užpildykite šaltu vandeniu.
Dabar turėsite sterilizuoti agurkų stiklainį. Norėdami tai padaryti, įdėkite jį į puodą, užpildykite vandeniu iki stiklainių pečių ir sterilizuokite nuo to momento, kai vanduo užvirs puode ne ilgiau kaip 3 minutes.
Tada iš karto užsukite dangtelį ir apvyniokite, kol visiškai atvės.
Agurkai bus skanūs, ir žinote, visai neįprasti!

Skaniausių ruošinių ir gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Jie suvalgomi iki paskutinio kąsnio. Aš noriu valgyti tokią vakarienę kiekvieną dieną.