Beprotiškai skanūs pusryčiai iš lavašo: viskas paruošta per 10 minučių, receptas nugalėjo visą mano šeimą

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jie sotūs, sultingi viduje ir traškūs išorėje! O paruošia jie paprastai ir svarbiausia greitai

Gaminkite su malonumu ir palaikykite receptą komentaruose!

Taigi, paruošime skanius pusryčių suktinukus iš lavašo su sultingu įdaru

1. Pita duoną supjaustykite mažais stačiakampiais. Patogu tai daryti su žirklėmis

2. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

3. Susmulkinkite žalius svogūnus ir suberkite į sūrį.

4. Išvirtus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka.

5. Rūkytą dešrą sutarkuokite ir suberkite į likusius produktus. Įpilkite grietinės ir gerai išmaišykite įdarą.

6. Įdarą užtepkite ant pitos duonos lygiu sluoksniu, nepasiekdami viršutinio krašto maždaug 1 cm.

7. Susukite pita duoną į tankų vyniotinį. Tai darome su visais pita duonos lakštais.

8. Į karštą keptuvę įpilkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir apkepkite suktinukus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Ar gaminsite suktinukus pagal šį receptą? Rašyk komentaruose. Pakelkite nykštį aukštyn ir užsiprenumeruokite mano kanalą – ačiū iš anksto!

Produktai pagal receptą:

Lavašas

Kiaušiniai 4 vnt

Sūris 100 gr

Žalieji svogūnai

Krapai

Grietinė 3-4 v.š.

Virta-rūkyta dešra 100 gr

Kepkite karštoje keptuvėje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4.6 / 5. Balsų skaičius: 9

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  90-ųjų plitimas, kuris būdavo kiekviename vakarėlyje. Nepelnytai pamirštas receptas