Jie sotūs, sultingi viduje ir traškūs išorėje! O paruošia jie paprastai ir svarbiausia greitai
Gaminkite su malonumu ir palaikykite receptą komentaruose!
Taigi, paruošime skanius pusryčių suktinukus iš lavašo su sultingu įdaru
1. Pita duoną supjaustykite mažais stačiakampiais. Patogu tai daryti su žirklėmis
2. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
3. Susmulkinkite žalius svogūnus ir suberkite į sūrį.
4. Išvirtus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka.
5. Rūkytą dešrą sutarkuokite ir suberkite į likusius produktus. Įpilkite grietinės ir gerai išmaišykite įdarą.
6. Įdarą užtepkite ant pitos duonos lygiu sluoksniu, nepasiekdami viršutinio krašto maždaug 1 cm.
7. Susukite pita duoną į tankų vyniotinį. Tai darome su visais pita duonos lakštais.
8. Į karštą keptuvę įpilkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir apkepkite suktinukus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Ar gaminsite suktinukus pagal šį receptą? Rašyk komentaruose. Pakelkite nykštį aukštyn ir užsiprenumeruokite mano kanalą – ačiū iš anksto!
Produktai pagal receptą:
Lavašas
Kiaušiniai 4 vnt
Sūris 100 gr
Žalieji svogūnai
Krapai
Grietinė 3-4 v.š.
Virta-rūkyta dešra 100 gr
Kepkite karštoje keptuvėje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.