Paprasti cukinijų blynai su varške ir česnaku, žolelėmis – labai skanu, sotu ir sveika.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
- cukinijos, 1 kg;
- varškės, 300 g;
- kiaušiniai, 3 vnt;
- krapai, kekė;
- česnakai, 3 gvazdikėliai;
- miltai, druska, pipirai.
Virimo procesas
Cukinijas sutriname ant vidutinės trintuvės ir, jei reikia, nupilame skysčio perteklių ir išspaudžiame.
Cukinijų masę sumaišykite su varške, kiaušiniais, druska ir pipirais bei smulkiai pjaustytais krapais. Minkyti.
Miltų įpilkite tiek, kad gautumėte tirštą tešlą, pavyzdžiui, blynus.
Patarimas : į masę galite dėti česnako pagal savo skonį, taip pat bet kokių žalumynų. Paimkite bet kokią varškę, bet kad masė nebūtų labai skysta, geriau išdžiovinkite.
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies apkepkite blynelius iš abiejų pusių.