Gardią natūralią dešrą iškepame orkaitėje per 3 valandas

Ingredientai:

mėsa – 1,7 kg
druska – 35 g
sausa adžika – 1,5 šaukštelio.
česnakai – 4 skiltelės

Paruošimas:

Mėsą nuplaukite ir išdžiovinkite.

Trečią dalį permetame per mėsmalę, o likusią supjaustome mažais kubeliais.

Įpilkite druskos, sauso adžikos ir per spaudą perspaustą česnaką. Kruopščiai minkykite, kol atsiras baltymų siūlai. Palikite 12 valandų bręsti šaldytuve.

Tada įdėkite mėsą į maistinę plėvelę, kad viduje neliktų oro. Kraštelius stipriai susukame ir surišame špagatu.

Sudėkite gabalėlius ant kepimo skardos, padengtos pergamentu ir kepkite 180 C orkaitėje 3 valandas .

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Ruošiau žiemai, bet suvalgiau iš vakaro. Marinuotos paprikos žiemai: naujas skanus receptas