Vienas iš kopūstų suktinukų, pagamintų iš pekino kopūsto, receptų. Jei šiame patiekale mėgstate pekino kopūsto lapus, šis receptas kaip tik jums. Įdarytų kopūstų suktinukai troškinami garuose, kad būtų sukurtas sveikas patiekalas.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
Pekino kopūstas, 1 vnt;
ryžiai;
malta mėsa, 500;
svogūnas, 3 vnt.;
druska, pipirai, prieskoniai;
pomidorų sultys, 2 šaukštai;
augalinis aliejus, 50 g
Virimo procesas
Kopūsto lapus ruošiame kaip su įprastu kopūstu – pamerkiame į verdantį vandenį ir išimame. Aštriu peiliu nupjaukite vidurinę šerdį.
Sumaišykite žalius ryžius ir maltą mėsą, pomidorų pastą ir druską, prieskonius ir kubeliais pjaustytą svogūną.
Imkite bet kokį faršą, aš naudoju jautieną, puikiai tinka įdaras prie šių variacijų kopūstų suktinukų, bet galima ir asorti.
Iš faršo formuojame rutuliukus ir maišelio pavidalu suvyniojame į kopūsto lapus, ant viršaus surišame nuo lapų nupjautomis virvelėmis.
Garinkite dvigubame katile 30 minučių. Į keptuvę galite tiesiog įpilti šiek tiek vandens, kad jis pasiektų pusę maišelių, ir troškinti ant silpnos ugnies 30 minučių.
Šiuos kopūstų suktinukus patiekiu su pomidorų ir grietinės padažu, actu ir kitais priedais, pabarsčiusi žolelėmis. Geriau imti karštus padažus, kurie korėjiečių kalba dažnai patiekiami su kopūstais.
Pekino kopūstai taip pat pakeičiami įprastais kopūstais, kurie nesuteikia išskirtinio skonio kaip Pekino kopūstai.