Įdaryti pipirai su grybais ir sūriu – įdomus receptas, kurį norėsis pakartoti!

Ingredientai:

saldieji raudonieji pipirai – 2-3 vnt.
pievagrybiai – 200 g
česnakai – 1-2 gvazdikėliai
sūris – 100 g
tarkuoto parmezano – 1-2 šaukštai.
druskos ir maltų pipirų pagal skonį

Paruošimas:

Bulgarą perpjaukite per pusę išilgai ir išimkite sėklas.

Grybus supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje, tada suberkite susmulkintą česnaką . Suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.

Paprikas įdarykite grybų įdaru ir pabarstykite tarkuotu parmezanu.

Kepti 180 C 15-20 min.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Gaminau savo vaikams ir jie iškart viską suvalgė. Slapukai "Ežiukai"