Įdaryti pipirai su grybais ir sūriu – įdomus receptas, kurį norėsis pakartoti!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

saldieji raudonieji pipirai – 2-3 vnt.
pievagrybiai – 200 g
česnakai – 1-2 gvazdikėliai
sūris – 100 g
tarkuoto parmezano – 1-2 šaukštai.
druskos ir maltų pipirų pagal skonį

Paruošimas:

Bulgarą perpjaukite per pusę išilgai ir išimkite sėklas.

Grybus supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje, tada suberkite susmulkintą česnaką . Suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.

Paprikas įdarykite grybų įdaru ir pabarstykite tarkuotu parmezanu.

Kepti 180 C 15-20 min.

Gero apetito!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.