Obuolių sūrio pyragaičiai yra skanus ir sveikas patiekalas, kuris gali būti puikus pasirinkimas pusryčiams ar užkandžiams. Jie sujungia subtilią varškės tešlos tekstūrą ir malonų obuolių rūgštumą, sukurdami nepakartojamą skonį.
Obuolių sūrio pyragams ruošti naudojama varškė, kiaušiniai, cukrus, miltai ir obuoliai. Recepto grožis yra tas, kad jam nereikia daug ingredientų, bet jis pasirodo skanus.
Be obuolių, į sūrio pyragus dažnai dedama razinų, riešutų, kriaušių ir uogų.
Mes jums pasakysime, kaip pasigaminti didelius, sočius naminius sūrio pyragus.
Ingredientai:
Miltai – 10 šaukštų;
Varškės sūris – 350 g;
Cukrus – 100 g;
Grietinė – 3 šaukštai;
Kiaušiniai – 2 vnt.;
Obuoliai – 2 vnt.;
Morkos – 1 vnt.;
Kepimo milteliai – 1 šaukštelis;
vanilinis cukrus – 10 g;
Druska yra peilio galas.
Obuolių sūrio pyragų paruošimas:
Morkas sutarkuokite stambia tarka, o obuolius sutarkuokite atskirai. Kad obuoliai nepatamsėtų, galite įpilti šaukštą citrinos sulčių.
Dubenyje sumaišykite varškę su kiaušiniais, sudėkite grietinę. Sumaišykite ingredientus, įpilkite cukraus, vanilinio cukraus ir druskos.
Į mišinį sudėkite obuolius ir morkas ir išmaišykite. Į mišinį dalimis suberti miltus ir kepimo miltelius, užminkyti tirštą, klampią tešlą.
Formuojame sūrio pyragus, apvoliojame miltuose.
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, ant paviršiaus išdėliokite sūrio pyragus ir kepkite iš abiejų pusių po 2-3 minutes.
Rezultatai – skanūs, sotūs sūrio pyragaičiai. Jei pageidaujama, morkų galima ir atsisakyti, tačiau jos suteikia šiam patiekalui ypatingo skonio.