Jie suvalgomi iki paskutinio kąsnio. Dėl tokio tipo vakarienės norisi ja mėgautis vėl ir vėl. Jo skonis išlieka atmintyje, žadinantis apetitą net šalčiausiais vakarais. Kiekvienas kąsnelis teikia pasitenkinimą ir atrodo, kad jis puikiai tinka jaukiems šeimos pasisėdėjimams. Nenuostabu, kad šį malonumą norisi kartoti kiekvieną dieną!
Ingredientai:
Blynai:
Bulvės 300 g
Pienas 300 ml
kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 6 v.š. l.
Druska, pipirai, krapai
Užpildykite:
Grietinė 4 v.š. l.
kiaušiniai 2 vnt.
Užpildymas:
Malta mėsa
Druska, pipirai
Svogūnai 0,5 vnt.
Paruošimas:
Sutarkuoju žalias bulves, įpilu pieno, pagal skonį druskos, pipirų ir išmaišau.
Suberkite miltus ir smulkintus krapus ir išmaišykite.
Įkaitintame aliejuje klasikiniu būdu kepu auksinius blynus.
Užpildymas:
Įdarui sumaišykite maltą mėsą, smulkiai pjaustytą svogūną, druską ir pipirus pagal skonį. Ant blynų dedu įdarą ir susuku.
Užpildykite:
Susuktus blynus su įdaru dedu į kepimo formą. Įdaru užpildau sumaišęs grietinę ir kiaušinius. Pašaukite į iki 180-190 laipsnių įkaitintą orkaitę, kol paruduos.
Leisk jam valgyti!