Tai labai lengvas ir skanus varškės desertas.
Skonis panašus į legendinį Tiramisu, bet jame mažiau kalorijų, nes nenaudojamas riebus sūris ar grietinėlė. Kitas privalumas – žalių kiaušinių nebuvimas kreme. Žinome, kad tai ne visada gali būti nekenksminga. Ir galiausiai nereikia ieškoti „Savoiardi“ šiam receptui.
Pagaminti šį desertą negali būti lengviau! Palepinkite save ir savo artimuosius.
Paimkime:
● 200 gr. bet kokie trapios tešlos sausainiai,
● 200 gr. neriebi varškė,
● 100 gr. grietinės,
● 50 gr. Sachara
● 1 arb. kava,
● vanilė,
● kakavos.
pasiruošę
● Varškę, grietinę, cukrų ir vanilę sumaišykite trintuvu iki vientisos masės. Kavos gaminimas. Tirpus bus dar geriau
● Kiekvieną sausainį 5 sekundėms panardinkite į kavą. Tada pakaitomis dėliodami sausainių ir grietinėlės sluoksnius formuojame desertą. Tai geriau daryti stikliniuose akiniuose. Bus labai gražu. Iš tokio maisto kiekio bus 2 didelės porcijos arba 3 mažesnės.
● Ant viršaus per sietelį pabarstykite kakavą. Įdėkite į šaldytuvą nakčiai.
Šis desertas tiesiog puikiai tiks pusryčiams!