Karališkoji vakarienė Už centus. Auksas, o ne receptas. Vyras nešios ant rankų

Karališka vakarienė už centus. Auksas, ne tik receptas. Atrodo, kad vyras nešioja ją ant rankų, supa rūpestingai ir dėmesingai. Kiekvienas šio vakaro renginio prisilietimas persmelktas meile, o atmosfera alsuoja magija. Net patys paprasčiausi patiekalai tampa išskirtiniais, kai patiekiami su tikra šiluma ir švelnumu. Ir šią akimirką, kai veide sužiba šypsena, supranti: svarbiausia ne kaina, o kiek į šią akimirką investuota.

Ingredientai:
Pievagrybiai – 300 g
Druska, juodieji pipirai
Vištienos krūtinėlė – 500 g
Mocarela – 100 g
Aliejus kepimui
Sviestas – 50 g kepimui
Padažas:
Grietinėlė – 200 g
Vanduo – 100 g
Česnakai – 3 dantys.
parmezanas – 20 g
Druska, juodieji pipirai

Paruošimas:
Keptuvėje įkaitinu aliejų, dedu gabalėliais supjaustytus pievagrybius, taip pat įdedu gabalėlį (20 g) sviesto. Grybus pasūdykite ir pipiruokite, kepkite, kol paruduos.

Vištienos krūtinėlę supjausčiau horizontaliai gabalėliais, sumušiau plaktuku, pabarstau druska, pipirais.

Ant vištienos dedu grybus ir žalios mocarelos gabalėlius ir suvynioju į suktinukus. Kraštelius sutvirtinu dantų krapštukais.

Keptuvėje įkaitinu aliejų ir sviestą ir apkepu vištienos suktinukus iki auksinės rudos spalvos. Tada dedu į lėkštę ir ištraukiu dantų krapštukus.

Padažas:
Toje pačioje keptuvėje į aliejų iš karto supilkite grietinėlę ir vandenį, suberkite smulkintą česnaką ir parmezaną. Druska ir pipirai pagal skonį. Sudėkite vištienos suktinukus ir pakepinkite dar kelias minutes.

Puošiu savo mėgstamais žalumynais, skanaus!