Salotos ryškios, gražios, skanios, viskas paruošiama labai paprastai ir greitai.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
burokėliai, 2 vnt;
konservuoti žalieji žirneliai, dalis stiklainio;
agurkai, 3 vnt;
bet kokia virta, rūkyta mėsa, 300 g;
svogūnas, 1 vnt (vanduo, actas ir cukrus);
majonezo, druskos.
Virimo procesas
Burokėlius galima virti, bet geriau juos kepti. Dėl to skonis ir aromatas tampa ryškesni ir sodresni.
![](https://pasidomek.lt/wp-content/uploads/2024/12/1-15.jpg?v=1734608869)
Svogūną supjaustykite kubeliais ir pamarinuokite nedideliame kiekyje vandens, 3 šaukštuose acto ir arbatiniame šaukštelyje cukraus. Leiskite marinuotis 15 minučių, tada nusausinkite marinatą ir išspauskite.
Verdame bet kokią mėsą pagal skonį arba naudojame rūkytą mėsą. Supjaustykite kubeliais arba juostelėmis.
Raugintus agurkus supjaustome juostelėmis.
Sumaišykite visus produktus, suberkite žirnelius, pagardinkite majonezu ir ragaukite. Jei reikia, įberkite druskos ir pipirų.
![](https://pasidomek.lt/wp-content/uploads/2024/12/2-11.jpg?v=1734608875)
Salotos pasirodo patrauklios, sočios, gražios ir šventiškos.
![](https://pasidomek.lt/wp-content/uploads/2024/12/3-7.jpg?v=1734608884)