Karamelizuoti apelsinai – nepamirštamas desertas šeimai ir draugams!

Ingredientai:

apelsinai – 1 kg
rudasis cukrus – 400 gr
vanduo – 100 gr

Paruošimas:

Apelsinus supjaustykite 0,5 cm pločio griežinėliais.

Į gilios keptuvės dugną supilkite rudąjį cukrų ir padėkite apelsinų sluoksnį.

Pakartokite sluoksnius, užbaikite cukraus sluoksniu ir užpildykite vandeniu.

Troškinkite uždengę 2 valandas ant silpnos ugnies .

Jei reikia, įpilkite vandens.

Jei norite, vietoj cukraus galite naudoti medų.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Vištienos salotos Naujiesiems metams. Skanus kulinarinis stebuklas