Kolūkio stiliaus kotletai visada pasirodo nepaprastai skanūs ir purūs!

Ingredientai:

malta mėsa – 1 kg
pasenusi balta duona arba batonas – 1 kepalas
svogūnas – 1 galva
maltų juodųjų pipirų
druskos, česnako
augalinis aliejus

Paruošimas:

Duonos ar batono minkštimą porai minučių pamirkykite vandenyje, tada išspauskite.

Į faršą dedame išspaustą duoną. Išmirkyta duona turi sudaryti 40% faršo svorio. Tai bus šių kotletų paslaptis.

Svogūną perkiškite per mėsmalę ir suberkite į maltą mėsą. Druskos ir pipirų pagal skonį, jei norite, įdėkite česnako ir prieskonių . Gerai išmaišykite. Faršą 1 valandai padėkite į šaldytuvą.

Tada iš faršo formuojame kotletus, jei norisi apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Naminė gira. Tiesiog pridėkite slaptą ingredientą, kuris yra kiekvienoje virtuvėje.