Ingredientai:
- mėsa (geriausia jautiena) – 400 gramų.
- alyvuogės – 13-15 vnt
- marinuoti agurkai – 4 agurkai
- saldžiosios paprikos – 2 vidutinio dydžio paprikos
- natūralus jogurtas – 1 valgomasis šaukštas.
- svogūnas – 1 mažas svogūnas
- majonezas – 1 valgomasis šaukštas.
- druskos, pipirų
Paruošimas:
Mėsą išvirkite pasūdytame vandenyje.
Papriką supjaustykite plonomis juostelėmis.
Raugintus agurkus supjaustykite plonomis juostelėmis.
Svogūną supjaustykite ketvirčio žiedais.
Alyvuogės – žiedais
Gatavą mėsą atvėsinkite ir supjaustykite per grūdus plonomis juostelėmis.
Padažui sumaišykite majonezą ir jogurtą.
Sudėkite ingredientus į dubenį ir gerai išmaišykite. Lengvai druska ir pipirai. Sumaišykite.
Gero apetito!