Ingredientai:
Baltieji kopūstai – 350 g
Agurkas – 200 g
Kumpis – 250 g
Žalieji svogūnai – 50 g
Grietinė – 3 šaukštai
Česnakai – 2-3 gvazdikėliai
Druska – pagal skonį
Malti juodieji pipirai – pagal skonį
Paruošimas:
Smulkiai supjaustykite kopūstą, tada sutrinkite rankomis.
Agurkus supjaustykite vidutinio storio apskritimais, kiekvieną apskritimą supjaustykite juostelėmis, sudėkite į kopūstą .
Suberkite kumpį, supjaustykite ilgomis juostelėmis ir susmulkintus žalius svogūnus.
Padažui sumaišyti grietinę, smulkintą česnaką, druską ir maltus juoduosius pipirus.
Supilkite padažą į daržoves ir išmaišykite.
Gero apetito!