Mėgstantiems skaniai pavalgyti. Skanus karštas maistas už centus

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Senovinis bulvių patiekalas, kuris buvo vadinamas „yabloshnik“ dėl to, kad senovėje bulvės Rusijoje buvo vadinamos moliniais obuoliais.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

bulvės, 700 g;
2 svogūnai;
grybai, 150 g;
malta mėsa, 400 g;
kiaušiniai, 2 vnt;
druskos, 1 šaukštelis;
pipirai, prieskoniai, žolelės;
pienas, 50 – 70 g;
sviesto, 50 g.

Virimo procesas

Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, su gabalėliu sviesto ir pieno paverskite tyrele.

Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir šiek tiek pakepinkite augaliniame aliejuje.

Grybai, galite naudoti pievagrybius, supjaustyti gabalėliais.

Į svogūną suberkite bet kokį faršą, išmaišykite ir kepkite, kol iškeps. Druska ir pipirai pagal skonį.

Antrą svogūno dalį pakepinkite kartu su grybais, taip pat pasūdykite.

Kiaušinius plakite plaktuvu su pienu ir įberkite druskos.

Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir ištepkite bulvių koše.

Ant viršaus lygiu sluoksniu dėkite įdarą ir uždenkite antrąja tyrės dalimi.

Peiliu įpjaukite pyrago viršų ir supilkite kiaušinius bei pieną.

Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 20 – 30 minučių, viskas priklauso nuo jūsų orkaitės.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Gaminu Kalėdoms ir Naujiesiems metams. Choux tešlos pyragas su švelniu kremu ir migdolų užpilu