Naujas „Karštas“ vakarienei: mano vyras buvo patenkintas! Šis patiekalas buvo tikras atradimas, o skonis man taip patiko, kad tikrai gaminsiu dar ne kartą. Lengvas paruošimas ir nuostabus aromatas vakarą pavertė ypač jaukiu. Įdėjau keletą savo mėgstamų prieskonių, kurie suteikė ypatingą posūkį. Patiekiau su daržovių garnyru, šis derinys gavosi tiesiog puikus! Dabar planuoju eksperimentuoti su įdarais, kad artimuosius kaskart pamaloninčiau vis naujais variantais.
Ingredientai:
2 bulves
2 kiaušiniai
100 g sūrio
1 mažas raudonasis svogūnas
4-5 marinuoti agurkai
2 valg. l. grietinės
2 vištienos filė
druskos, pipirų, garstyčių
Paruošimas:
Bulves supjaustykite apvaliais griežinėliais, išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, nulupkite ir sutarkuokite. Taip pat sutarkuokite virtus kiaušinius ir sūrį.
Raugintą svogūną ir agurką supjaustykite kubeliais. Įpilkite grietinės, druskos ir pipirų.
Vištienos filė supjaustykite gabalėliais, pamuškite plaktuku ir dėkite į kepimo formą, pabarstykite druska, pipirais ir aptepkite garstyčiomis.
Ant viršaus dėkite įdarą; kepkite 180°C orkaitėje 20-25 min.
Gero apetito!