Ingredientai:
kiaulienos šonkauliukai – 1,5 kg
česnakai – 1 galva
citrina – pusė
garstyčios – 1. – 2 šaukšteliai.
druska – 1 šaukštelis.
teriyaki padažas – 3 šaukšteliai.
svogūnas – 2 galvos
bulvės – 8 vnt
Paruošimas:
Nuimkite plėvelę nuo šonkaulių kaulo pusės.
Česnaką permetame per spaudą ir įspaudžiame pusės citrinos sultis.
Įpilkite teriyaki padažo, garstyčių ir druskos. Viską gerai išmaišyti.
Šonkauliukus sutepkite paruoštu marinatu.
Į šonkaulius suberkite plonais pusžiedžiais supjaustytą svogūną, vėl išmaišykite ir palikite bent 2 val.
Bulves supjaustykite maždaug 0,5 cm storio griežinėliais.
Bulves sudėkite į kepimo maišelį, o ant viršaus – šonkaulius ir svogūnus.
Kepame 180 C valandą.
Gero apetito!