„Naujieji“ šonkauliukai: mėsa atsiskiria nuo kaulų, ir yra labai minkšta

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

kiaulienos šonkauliukai – 1,5 kg
česnakai – 1 galva
citrina – pusė
garstyčios – 1. – 2 šaukšteliai.
druska – 1 šaukštelis.
teriyaki padažas – 3 šaukšteliai.
svogūnas – 2 galvos
bulvės – 8 vnt

Paruošimas:

Nuimkite plėvelę nuo šonkaulių kaulo pusės.

Česnaką permetame per spaudą ir įspaudžiame pusės citrinos sultis.

Įpilkite teriyaki padažo, garstyčių ir druskos. Viską gerai išmaišyti.

Šonkauliukus sutepkite paruoštu marinatu.

Į šonkaulius suberkite plonais pusžiedžiais supjaustytą svogūną, vėl išmaišykite ir palikite bent 2 val.

Bulves supjaustykite maždaug 0,5 cm storio griežinėliais.

Bulves sudėkite į kepimo maišelį, o ant viršaus – šonkaulius ir svogūnus.

Kepame 180 C valandą.

Gero apetito!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.