„Naujieji“ šonkauliukai: mėsa atsiskiria nuo kaulų, ir yra labai minkšta

Ingredientai:

kiaulienos šonkauliukai – 1,5 kg
česnakai – 1 galva
citrina – pusė
garstyčios – 1. – 2 šaukšteliai.
druska – 1 šaukštelis.
teriyaki padažas – 3 šaukšteliai.
svogūnas – 2 galvos
bulvės – 8 vnt

Paruošimas:

Nuimkite plėvelę nuo šonkaulių kaulo pusės.

Česnaką permetame per spaudą ir įspaudžiame pusės citrinos sultis.

Įpilkite teriyaki padažo, garstyčių ir druskos. Viską gerai išmaišyti.

Šonkauliukus sutepkite paruoštu marinatu.

Į šonkaulius suberkite plonais pusžiedžiais supjaustytą svogūną, vėl išmaišykite ir palikite bent 2 val.

Bulves supjaustykite maždaug 0,5 cm storio griežinėliais.

Bulves sudėkite į kepimo maišelį, o ant viršaus – šonkaulius ir svogūnus.

Kepame 180 C valandą.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Štai kaip vos per 2 minutes pasigaminti nuostabų traškų pyragą be kepimo!