Tai nėra sūrio pyragai ar blynai. Po 5 minučių ant stalo bus tikras skanumo kalnas! Imu sūrį ir ruošiu pusryčius, kurie džiugins paprastu, bet sodriu skoniu. Šis patiekalas puikiai tinka ryto nuotaikai: greitas, paprastas ir neįtikėtinai skanus. Įdėkite šviežių uogų ar medaus, kad pusryčiai būtų dar skanesni!
Ingredientai:
Fermentinio pieno sūris – 300 g
Bananas – 1 vnt.
Kiaušiniai – 2 vnt.
Kefyras – 300 ml.
Soda – 0,5 šaukštelio.
druska – 0,5 šaukštelio.
Cukrus – 1 valgomasis šaukštas. l.
Vanilinis cukrus – 1 valgomasis šaukštas. l.
Miltai – 200 g
Augalinis aliejus – 4 šaukštai. l. + kepimui
Paruošimas:
Į varškę dedame bananus, suberiame kiaušinius, kefyrą, sodą, druską, cukrų ir vanilinį cukrų ir mikseriu išminkome iki vientisos masės.
Miltus išdžiovinkite ir minkykite.
Į keptuvę supilkite šaukštą augalinio aliejaus ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Gero apetito!