Jei mėgstate kepti, ypač pyragus, bet neturite laiko kepti pyragų kiekvieną dieną, pabandykite pasigaminti nekepamą pyragą. Tai skanus desertas, kuris nepaliks abejingų nei vaikų, nei suaugusiųjų. Gaminimo procesas yra kuo paprastesnis; Svarbiausia laikytis visų reikalavimų ir gausite kokosinį pyragą „Umka“.
Ingredientai tortui Umka:
Savoyardi sausainiai - 240 g;
Kokoso drožlės - 150 g;
20% grietinė - 800 g;
Migdolai - 60 g;
Baltasis šokoladas - 200 g;
vanilinis cukrus - 15 g;
Cukraus pudra - 70 g.
Torto „Umka“ paruošimas:
Pirmiausia ištirpiname baltąjį šokoladą. Geriausias variantas yra tai padaryti vandens vonioje, kad lydymosi temperatūra būtų 60 laipsnių.
Į tuščią dubenį supilkite grietinę, suberkite cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Mišinį reikia maišyti šluotele arba šaukštu. Atminkite, kad cukrų turime ištirpinti grietinėje, jo nereikia plakti.
Į grietinės mišinį supilkite ištirpintą šokoladą ir išmaišykite iki vientisos masės. Pabaigoje reikia suberti 100 g kokoso drožlių ir vėl išmaišyti.
Išdėliokite sausainių stačiakampį. Naudodami acetatinę plėvelę ir formą darome sienas. Trečdalį kremo uždėkite ant sausainių ir paskleiskite per visą sausainių paviršių. Kremą apibarstykite migdolais ir pagaminkite antrą sausainių eilę.
Tuo pačiu būdu įpilkite grietinėlės ir migdolų. Suformuojame trečią sausainių sluoksnį, jį aptepame kremu ne tik viršų, bet ir kitas puses. Tortą padėkite į šaldytuvą 8 valandoms.