Nerealaus skonio ledai “Uoga” per 10 min

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

Braškės – 200 gr
Spanguolės – 50 gr
Uogų sirupas (vyšnių, aviečių) – 40 ml
Grietinėlė (20%) – 200 ml
Kefyras – 120 ml
Cukrus – 100 g

Paruošimas:

Braškes, spanguoles ir cukrų sumalkite blenderiu. Supilkite sirupą.

Sumaišykite kefyrą ir grietinėlę, supilkite juos į uogų masę ir vėl sumaišykite trintuvu.

Gautą masę supilstykite į popierinius puodelius ir dėkite į šaldiklį, kol sustings (apie 6-8 val.).

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Nuostabūs trupiniai sausainiai "KAŠTANAI" glazūroje su riešutais