Nieko negali būti paprasčiau: skanus maistas per kelias minutes. Traškūs suktinukai su įdaru

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tūbelės – tai lavašo blyneliai, įdaryti aromatiniu, gintaro, obuolių įdaru. Puikus desertas, kurį galima paruošti paskubomis, o naudojant kitokį įdarą gali tapti net sūriu užkandžiu.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

plonas lavašas, 2 vnt;
obuoliai, 6 vnt;
cukraus, 2 – 5 v.š.;
citrinos sultys, 2 šaukštai;
cinamono ar cukruotų vaisių, džiovintų vaisių ir kitų priedų pagal skonį ir pageidavimą.

Virimo procesas

Obuolius nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.

Dedame į keptuvę, apšlakstome citrinos sultimis ir pabarstome cukrumi – naudokite pagal skonį.

Troškinkite keptuvėje, kol suminkštės ir išgaruos sultys.

Pitos duoną supjaustome kvadratėliais, kad būtų galima susuktais krašteliais vamzdelius kočioti.

Ant kiekvieno uždėkite įdaro ir susukite vamzdelius.

Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepkite plaktu kiaušiniu bei pienu.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15 – 20 minučių.

Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepkite plaktu kiaušiniu bei pienu.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15 – 20 minučių.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Greitas, švelnus, tirpstantis burnoje obuolių pyragas, kurį gaminu svečiams!