Norint pagaminti šį skanų pyragą, jums nereikia orkaitės

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei esate naminių pyragų mėgėjas, tačiau juos ruošti kasdien yra gana problematiška ir atima daug laiko, tuomet šis receptas tikrai jums. Patogumas slypi ir ingredientų paprastume, kurie visada yra šaldytuve. Svarbiausia mokėti kepti blynus, bet tai jau yra pagrindinis kiekvieno virėjo įgūdis. Kaip pasigaminti skanų desertą?

Torto ingredientai:

Pienas - 1 litras;
Sviestas - 50 g;
Kiaušiniai - 2 vnt.;
Šokoladas - 50 metų;
Miltai - 2 puodeliai;
Vanilinis cukrus - 2 šaukštai;
Cukrus - 1 puodelis;
Cukraus pudra - 1 puodelis;
Augalinis aliejus - 50 g;
30% grietinė - 500 g;
Kepimo milteliai - 1 šaukštelis;
Kakavos milteliai - 3 šaukštai;
Druska - 1 žiupsnelis.

Torto ruošimas:

Norėdami pradėti, giliame dubenyje sumaišykite cukrų ir kiaušinius. Į šiuos produktus pilame pieną ir toliau maišome. Toliau suberkite miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius, druską ir 1 valg. vanilinio cukraus. Išmaišykite tešlą ir įpilkite augalinio aliejaus, toliau maišykite.

Įkaitinkite keptuvę ir iš gautos tešlos kepkite blynus.

Kai blynai bus paruošti, galite pradėti pildyti grietinėle. Norėdami tai padaryti, į atskirą dubenį sudėkite šaltą grietinę ir įpilkite 1 valg. vanilinio cukraus ir cukraus pudros. Šiuos ingredientus reikia plakti trintuvu, kol susidarys puri masė.

Kiekvieną blyną sutepame grietine, išdėliodami kaip sluoksnius ant torto. Patartina šią procedūrą atlikti specialia forma.

Tortą padėkite į šaldytuvą 60 minučių.

Paruoškite glajų, būtent, puode sumaišykite sviestą ir šokoladą. Produktai turi būti ištirpinti, geriausia naudoti vandens vonią.

Išimkite pyragą iš šaldytuvo ir aptepkite šokoladiniu glaistu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Cukinija + varškė yra puikus derinys. Neįtikėtinai skanu ir paprasta