Avižiniai dribsniai – ne tik skanus, bet ir sveikas desertas. Jie gali būti puikus pasirinkimas tiems, kurie nori paįvairinti savo mitybą ir pasisemti energijos visai dienai.
Avižiniai dribsniai gaminami su avižiniais dribsniais, kurie yra skaidulų, vitaminų ir mineralų šaltinis. Dėl to jie suteikia ilgalaikį sotumo jausmą ir padeda palaikyti organizmo sveikatą.
Avižiniai dribsniai – puikus pasirinkimas pusryčiams ar užkandžiams. Juose gausu ląstelienos, vitaminų ir mineralų, taip pat suteikia ilgalaikį sotumo jausmą.
Ingredientai:
avižiniai dribsniai – 200 g;
druska – 1 šaukštelis;
sausas česnakas – ⅓ šaukštelis;
itališkos žolės – ¼ šaukštelio;
varškės sūris – 200 g;
Mocarelos sūris – 200 g;
kiaušiniai – 3 vnt .;
avokadų aliejus;
rukola – krūva;
žalieji svogūnai – krūva;
vyšniniai pomidorai;
Parmezanas.
Avižinių dribsnių bandelių gaminimas:
Į avižinius dribsnius įberkite druskos, sauso česnako, itališkų žolelių ir išmaišykite. Į avižinius dribsnius suberkite varškę, iš anksto tarkuotą 100 gramų mocarelos ir kiaušinius.
Sumaišykite visus ingredientus su avižiniais dribsniais. Muffin formeles ištepkite avokadų aliejumi ir supilkite tešlą. Jis turėtų užimti ½ formų.
Ant avižinių dribsnių tešlos dėkite rukolos lapelius. Susmulkinkite žalius svogūnus, o pomidorus supjaustykite griežinėliais.
Taip pat ant tešlos viršaus dedame svogūnus, pomidorus, parmezano sūrį ir mocarelą. Pabarstykite viršūnes druska ir itališkomis žolelėmis.
Kepkite keksiukus 180 laipsnių temperatūroje pusvalandį.
Dėl to turime aromatingus, skanius avižinių dribsnių bandeles. Jei norite, ant bandelių viršaus galite uždėti kitų ingredientų, įberti kumpio, raudonųjų pipirų.