Ingredientai:
- Bulguras – 1 puodelis.
- Vištiena (bet kokios dalys) – 350 g.
- Vanduo – 200 ml.
- Morkos – 1 vnt.
- Svogūnai – 1 vnt.
- Česnakai – 2 skiltelės.
- Petražolės – krūva.
- Augalinis aliejus – kepimui.
- Druska, pipirai, karis – pagal skonį.
Paruošimas:
Vištienos gabalėlius apkepkite gilioje keptuvėje augaliniame aliejuje.
Morkas supjaustykite mažais gabalėliais, svogūną – kubeliais.
Daržoves sudėkite į keptuvę, išmaišykite ir pakepinkite porą minučių.
Druskos ir pipirų pagal skonį, įberkite paprikos, kad gautumėte aromatą ir spalvą .
Tada supilkite bulgurą į keptuvę ir maišydami kepkite kartu su likusiais ingredientais dar porą minučių.
Į keptuvę supilkite vandenį ir išmaišykite. Troškinkite ant silpnos ugnies 9 minutes.
Į keptuvę suberkite kapotas petražoles ir česnaką ir troškinkite dar porą minučių.
Gero apetito!