Patiekalas, kuris sužavėjo mano šeimą – bulguras su vištiena ir daržovėmis.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

  • Bulguras – 1 puodelis.
  • Vištiena (bet kokios dalys) – 350 g.
  • Vanduo – 200 ml.
  • Morkos – 1 vnt.
  • Svogūnai – 1 vnt.
  • Česnakai – 2 skiltelės.
  • Petražolės – krūva.
  • Augalinis aliejus – kepimui.
  • Druska, pipirai, karis – pagal skonį.

Paruošimas:

Vištienos gabalėlius apkepkite gilioje keptuvėje augaliniame aliejuje.

Morkas supjaustykite mažais gabalėliais, svogūną – kubeliais.

Daržoves sudėkite į keptuvę, išmaišykite ir pakepinkite porą minučių.

Druskos ir pipirų pagal skonį, įberkite paprikos, kad gautumėte aromatą ir spalvą .

Tada supilkite bulgurą į keptuvę ir maišydami kepkite kartu su likusiais ingredientais dar porą minučių.

Į keptuvę supilkite vandenį ir išmaišykite. Troškinkite ant silpnos ugnies 9 minutes.

Į keptuvę suberkite kapotas petražoles ir česnaką ir troškinkite dar porą minučių.

Gero apetito!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.