Ingredientai:
svogūnai – 8-10 vnt
bulvės – 1 vnt
ryšelis krapų, petražolių ir salierų
miltai – 1,5 stiklinės
morkos – 1 vnt
augalinis aliejus – 100 ml
druskos ir prieskonių.
Paruošimas:
Svogūną nulupkite ir supjaustykite juostelėmis, tada užpilkite verdančiu vandeniu 5-7 minutes.
Vandenį nupilkite ir į svogūną suberkite miltus.
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Žalias bulves ir morkas sutarkuokite stambia tarka.
Sumaišykite svogūnus, žoleles, bulves, morkas, augalinį aliejų, druską, prieskonius pagal skonį.
Apkepkite kotletus kaip blynus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos
Gatavus kotletus dėkite į kitą keptuvę ir virkite ant silpnos ugnies po dangčiu, kol iškeps.