Prašmatni vakarienė Už centus. Absoliučiai visi juos myli. Legendinis receptas

Yra klasikinis bulvinių blynų receptas – tai mano mėgstamiausi! Jie paruošiami labai paprastai ir greitai, o dar karšti nušluojami nuo stalo!

Kaskart jas gaminant aplink susirenka visa šeima, nes keptų bulvių aromatas tiesiog nenugalimas. Bulvinius blynus mėgstu patiekti su grietine arba naminiu padažu, todėl jie būna dar skanesni.

Be to, kartais dėl įvairovės į tešlą įdedu žolelių ar prieskonių. Šie bulviniai blynai puikiai tiks ir pusryčiams, ir vakarienei. Niekas neaplenkia pasitenkinimo matant, kaip greitai jie dingsta iš lėkštės!

Ingredientai:
bulvės – 2 kg.
svogūnas – 150 g
kiaušinis – 1 vnt.
česnakai – 3 dantys.
druska – 1-1,5 šaukštelio. (pagal skonį)
grietinė – 1 valgomasis šaukštas. l
miltų 1-2 v.š. l.

Paruošimas:
Bulves nulupu ir sutarkuoju kartu su svogūnais.

Sėdžiu per sietelį, kad pašalintų skysčio perteklių.

Įmušu kiaušinį, per spaudą išspaudžiu česnaką, pasūdau, dedu grietinę ir miltus. Viską gerai išmaišau.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite po šaukštą mišinio ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

Gero apetito!