Receptas yra prieinamas visiems. Erdvūs pyragėliai su neįtikėtinai skaniu įdaru

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šių pyragėlių tešla puikiai dera su ryžių įdaru. Pyragėliai išeina purūs, įdaras švelnus ir sotus, viskas paruošiama paprastai ir greitai.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

šiltas vanduo ir pienas 100 ml;
miltai, 320 g;
druskos ir cukraus 1 šaukštelis;
mielės, 2 šaukšteliai;
augalinis aliejus, 2 valg.

Įdarui reikia :

lūšis, 100 g;
bet kokios kepenėlės, 300 g;
svogūnas, 1 vnt.;
druska, pipirai, žolelės, prieskoniai.

Virimo procesas

Sumaišykite šiltą pieną ir vandenį, suberkite druską ir cukrų, mieles, išmaišykite.

Įpilkite išsijotų miltų ir augalinio aliejaus, minkykite tešlą.

Patarimas: miltų gali neužtekti, tada dėkite, bet ne daug, kad neužsikimštų masė ir pyragai nebūtų kieti. 

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje ir atvėsinkite.

Paimkite bet kokias kepenėles ir pakepinkite su svogūnais.

Pabaigoje įberkite druskos ir pipirų. Sumalkite trintuvu arba mėsmale, sumaišykite su ryžiais.

Formuojame pyragėlius, dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, uždengiame ir paliekame 5 – 10 min.

Aptepkite plaktu kiaušiniu.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3.6 / 5. Balsų skaičius: 5

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Imu 1 stikline kefyro ir palieku 10 min. Minkšti ir švelnūs sūrio pyragaičiai su svogūnais: nuostabiai skanūs