Salotos „Geroji uošvė“ – patikrinkite šį šedevrą!

Ingredientai :

  • pievagrybiai – 300 g;
  • vištienos filė – 300 g;
  • svogūnas – 1 galva;
  • morkos – 150 g;
  • marinuoti agurkai – 100 g;
  • konservuoti kukurūzai – 100 g;
  • kiaušiniai – 3 vnt;
  • majonezas – 20 g;
  • juodieji ir raudonieji pipirai – po 0,5 šaukštelio;
  • druska, paprika – pagal skonį

Paruošimas:

Pievagrybius supjaustykite gabalėliais ir kepkite sausoje keptuvėje, kol išgaruos skystis, tada įpilkite augalinio aliejaus, pagal skonį druskos ir pipirų.

Suberkite svogūną, supjaustykite plonais pusžiedžiais, pakepinkite dar 5 minutes.

Tada sudėkite plonomis juostelėmis supjaustytas morkas .

Pakepinkite porą minučių, kol morkos suminkštės, tada atvėsinkite.

Virtus kiaušinius, agurkus ir virtą mėsą supjaustykite kubeliais.

Sumaišykite visus ingredientus ir pagardinkite majonezu.

Patiekite salotas apibarstytas paprika.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Greitas, švelnus, tirpstantis burnoje obuolių pyragas, kurį gaminu svečiams!