Ingredientai :
- pievagrybiai – 300 g;
- vištienos filė – 300 g;
- svogūnas – 1 galva;
- morkos – 150 g;
- marinuoti agurkai – 100 g;
- konservuoti kukurūzai – 100 g;
- kiaušiniai – 3 vnt;
- majonezas – 20 g;
- juodieji ir raudonieji pipirai – po 0,5 šaukštelio;
- druska, paprika – pagal skonį
Paruošimas:
Pievagrybius supjaustykite gabalėliais ir kepkite sausoje keptuvėje, kol išgaruos skystis, tada įpilkite augalinio aliejaus, pagal skonį druskos ir pipirų.
Suberkite svogūną, supjaustykite plonais pusžiedžiais, pakepinkite dar 5 minutes.
Tada sudėkite plonomis juostelėmis supjaustytas morkas .
Pakepinkite porą minučių, kol morkos suminkštės, tada atvėsinkite.
Virtus kiaušinius, agurkus ir virtą mėsą supjaustykite kubeliais.
Sumaišykite visus ingredientus ir pagardinkite majonezu.
Patiekite salotas apibarstytas paprika.
Gero apetito!