Salotos „Meilė ir balandžiai“: svečiai negalėjo nuo jų atsiplėšti!

Salotos „Meilė ir balandžiai“: svečiai negalėjo nuo jų atsiplėšti! Šios salotos buvo tikras mūsų vakarėlio hitas ir visi prašė daugiau. Dėl unikalaus skonio ir ryškių spalvų jis ne tik patrauklus, bet ir gražus ant stalo. Visada ruošiu dideliais kiekiais, kad patiktų visiems. Puikiai dera su mėsos patiekalais ir puikiai papildys bet kokį banketą. Būtinai pabandykite į jį įberti šiek tiek sūrio ar šviežių žolelių – tai suteiks naujumo ir dar daugiau skonio atspalvių. Patikėkite, po pirmos porcijos norėsite gaminti dar ir dar!

Ingredientai:
Vištienos kepenėlės – 500 g (virti)
Česnakai – 2 dantys.
Pievagrybiai – 400 g
Svogūnai – 1 vnt.
virti kiaušiniai – 3 vnt.
Švieži krapai – pagal skonį
Daikon rožės
Druska, pipirai – pagal skonį
Majonezas
Paruošimas:
Išvirtas vištienos kepenėles supjaustau kubeliais ir dedu į formą, pabarstau smulkintu česnaku, užpilu majonezu.

Kitas salotų sluoksnis bus kepti grybai su svogūnais, druska, pipirais ir majonezu.

Toliau tarkuoti virti kiaušiniai ir krapai.

Užpilu majonezu ir papuošiu rožėmis. Gero apetito!