Salotos pasirodo lengvos ir švelnios, iš pačių paprasčiausių ir prieinamiausių produktų toks stebuklas paruošiamas per kelias minutes.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
svogūnas, 1 vnt (marinuoti verdančiame vandenyje, acte, druska ir cukrus);
bulvės, 3 vnt;
vištienos šlaunelės, 2 vnt;
kiaušiniai, 4 vnt;
lydyto sūrio, 2 vnt;
majonezo.
Virimo procesas
Svogūną supjaustome bet kokia tvarka ir pamarinuojame verdančiame vandenyje, kuriame ištirpiname žiupsnelį druskos ir cukraus, šaukštą ir du stalo actą. Marinuoti 10 minučių, išspausti.
Vištienos mėsą išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais, atvėsinkite ir supjaustykite gabalėliais.
Bulves išvirkite ir sutarkuokite šaltas ant rupios trintuvės.
Išvirkite ir atvėsinkite kiaušinius, atskirkite baltymus ir trynius.
Trys sūriai ant rupios trintuvės.
Salotas formuojame ant kiekvieno sluoksnio darydami majonezo tinklelį: bulvės ir svogūnai – vištiena – tryniai – sūrio varškė – baltymai.
Nereikia leisti salotoms ilgai stovėti, tiesiog leiskite atvėsti. Virtą mėsą galima pakeisti rūkyta mėsa.