Salotos paprastos, bet skanios. Visoms progoms: paliks malonų įspūdį

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Viena iš variacijų tema „silkė po kailiu“, tik viskas paruošiama daug greičiau ir paprasčiau, viskas supjaustoma kubeliais ir sumaišoma, pagardinama padažu ir patiekiama.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

burokėliai, bulvės 3 vnt.;
silkė, 150 g;
kiaušiniai, 2 vnt;
žali svogūnai, gera krūva;
augalinis aliejus, 2 šaukštai;
majonezo.

Virimo procesas

Burokėlius verdame arba kepame orkaitėje, taip jie išeina skanesni, sultingesni, o daržovėje lieka daug naudingų vitaminų ir mikroelementų.

Bulves išvirkite lupenomis, atvėsinkite ir nulupkite.

Burokėlius ir bulves, silkės filė supjaustykite kubeliais.

Susmulkinkite žalius svogūnus.

Sumaišykite visus produktus, pagardinkite augaliniu aliejumi ir išmaišykite. Aliejus čia reikalingas burokėlių ir silkės skoniui.

Pagardinkite majonezu ir patiekite.

Šis paltas puikiai atstoja klasikines salotas, kurių paruošimas ir formavimas užima daugiau laiko. Jei pageidaujama ir dėl sotumo, kai kurie deda ir konservuotų žirnelių. 

Jei neturite žaliųjų svogūnų, tinka ir įprasti svogūnai, kuriuos geriausia iš anksto pamarinuoti šaltame vandenyje, acte, druskoje ir cukruje. Leiskite marinuotis 20 minučių, tada išspauskite ir sumaišykite su kitais salotose esančiais maisto produktais.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Miltai, 1 kiaušinis ir bulvės. Skanūs bulvių pyragaičiai visai šeimai