Senas, pigus receptas: tepti ant duonos per 2 minutes. Ir sau, ir svečiams

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis receptas dar kartą patvirtina paprastą tiesą, kad patys paprasčiausi dalykai visada išeina skaniausi. Štai patys paprasčiausi ir pigiausi gaminiai, kuriuos derinant gaunamas originalus, pikantiškas ir skanus rezultatas.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

žalios morkos, 2 vnt;
dešra arba lydytas sūris, 150 g;
kiaušiniai, 3 vnt;
česnako, 4 gvazdikėlių;
druskos, pipirų;
majonezo arba grietinės arba sumaišykite lygiomis dalimis.

Virimo procesas

Trys sūriai, morkos ir kiaušiniai ant rupios trintuvės.

Permeskite česnaką per spaudą.

Sumaišykite visus produktus ir pagardinkite majonezu. Jei pageidaujate švelnesnio skonio, galite pagardinti tik grietine arba lygiomis dalimis sumaišyti grietinę ir majonezą.

Pagal skonį į šias salotas įberkite žolelių ir žaliųjų svogūnų.

Masė naudojama kaip užtepėlė sumuštiniams, įdaras šventinėms tartaletėms, kaip kremas užkandžių pyragui arba su mažais „vieno kąsnio“ sumuštinių trapučiais.

Jei salotos gaminamos pavasario-vasaros laikotarpiu, kai yra šviežių ir jaunų česnako plunksnų, jų dedama į salotas. Skonis kitoks nei su gvazdikėliais, bet minkštesnis ir subtilesnis.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Valgau ir mėgaujuosi! Nuostabus braškių pyragas. Nerealiai skanu ir švelnu!