Skaniausi trapios tešlos pyragaičiai: universalus receptas

Ingredientai:

miltai – 1,25 stiklinės
sviestas – 100 g
kiaušinis – 1 vnt
cukrus – 100 g
kepimo soda – 0,5 šaukštelio.

Paruošimas:

Kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite minkštą sviestą ir gesintą sodą

Tada suberkite miltus ir maišykite, kol tešla lips prie rankų

Uždenkite tešlą plėvele ir padėkite į šaldytuvą 30 minučių.

Tešlą iškočiokite iki 5-7 mm storio.

Išpjaukite sausainius stikline ir kepkite 180°C temperatūroje iki auksinės rudos spalvos, apie 10 minučių.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 1 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Paprastas druskos triukas itin sultingai mėsai. Rezultatas nustebins net „patyrusį“ virėją