Skanūs sūrio pyragaičiai: receptas, kurį reikia atsiminti!

Ingredientai:

varškės sūris – 250 g
kiaušinis – 1 mažas
manų kruopos – 2 šaukštai. (be skaidrės)
druska – 1/2 šaukštelio.
cukrus – 2 šaukštai.
miltai – 2 šaukštai. už žlugimą

Paruošimas:

Lengvai įmuškite kiaušinį, atskirkite 1/4 jo, kad suteptumėte sūrio pyragų viršų.

Jei reikia, varškę pertrinkite per sietelį.

Sumaišykite varškę, kiaušinį, druską ir cukrų

Tada suberkite manų kruopas ir išmaišykite. Palikite mišinį apie 20 minučių, kad manų kruopos išbrinktų.

Drėgnomis rankomis formuojame apvalius plokščius sūrio pyragus, apvoliojame miltuose ir dedame ant kepimo skardos, padengtos pergamentu.

Likusį ketvirtadalį kiaušinio lengvai išplakite su 1 šaukšteliu. vandens arba pieno, šiuo mišiniu patepkite sūrio pyragų viršų.

Kepti 200 C 10 min.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Vienos minutės skanėstas pusryčiams.