Skumbrė po kailiu: skanesnė už paprastą silkę po kailiu. Salotų receptas nauju būdu

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šias salotas galite pasigaminti iš sūdytos ar rūkytos skumbrės bet kokioje versijoje gausite labai originalų ir prabangų rezultatą.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

skumbrė, 2 vnt;
burokėliai ir bulvės po 500 g;
morkos, 200 g;
kiaušiniai, 4 vnt;
įprastas arba violetinis svogūnas, 1 vnt;
majonezo.

Virimo procesas

Burokėlius, morkas ir bulves išvirti arba kepti. Jei iškepsite, salotos įgis originalaus skonio.

Tris bulves ant rupios trintuvės ir nedelsdami sumaišykite su nedideliu majonezo kiekiu.

Į keptuvę sudėkite sluoksnį bulvių ir išlyginkite. Iš karto ant lėkštės suformuokite salotas, kurias patieksite.

Antras sluoksnis yra žuvis kubeliais – taip vieną supjaustome, o antrą – tvarkingomis riekelėmis – tai bus salotų puošmena.

Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite ant žuvies. Gaminame majonezo tinklelį.

Tris morkas ant rupios trintuvės ir sudėkite ant svogūno. Majonezo tinklelis.

Trys burokėliai ant rupios trintuvės, užtepti ant morkų ir majonezo tinklelio. Išlyginame sluoksniu.

Kiaušinius sutarkuojame ant bet kokios trintuvės, paskirstome ant salotų ir gražiai išdėliojame skumbrės griežinėlius pynutės ir krapų šakelės pavidalu.

Uždenkite plėvele ir padėkite į šaldytuvą, kad apstingtų.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4.2 / 5. Balsų skaičius: 57

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Pyragas keptuvėje su obuoliais. Tešla paruošiama per porą minučių