Štai ką dabar reikia gaminti. Neįtikėtinai skanus obuolių suktinukas: šis receptas bus naudingas visiems

Obuolių ritinėlis – išskirtinis ir aromatingas patiekalas, galintis papuošti bet kurį stalą. Vyniotinį paruošti nesunku, tačiau tuo pačiu jis turi unikalų skonį.

Obuolių vyniotinis yra subtilus plonos tešlos ir sultingo obuolių įdaro derinys. Šis patiekalas puikiai tinka arbatai su šeima ar draugais. Galima gaminti tiek iš šviežių, tiek iš keptų obuolių, taip pat įmaišius cinamono, kuris vyniotiniui suteikia ypatingą aromatą.

Paruoškime kartu skanų obuolių vyniotinį.
Ingredientai:

Kiaušinis – 5 vnt.;
Cukrus – 150 g;
Miltai – 150 g;
Vanilinas – žiupsnelis;
Druska – žiupsnelis;
Obuoliai – 700 g;
Cinamonas.
Obuolių ritinio paruošimas:

Obuolius nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka iki šerdies. Kepimo skardą uždenkite pergamentu ir ant jos išklokite pjaustytus obuolius.

Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukrų, vanilino ir plakite mikseriu iki vientisos masės. Į mišinį supilkite miltus ir švelniai išmaišykite mentele.

Jei norite, obuolių viršūnes pabarstykite cinamonu. Supilkite tešlą ant obuolių sluoksnio ir paskleiskite paviršių.

Biskvitą kepame 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių. Palikite biskvitą šiek tiek atvėsti, tada susukite į ritinį, išmesdami pergamentą.

Palikite vyniotinį atvėsti ir pabarstykite cukraus pudra. Taip bus skanus saldus obuolių suktinukas arbatai.