Sultingiausi ir švelniausi žuvies kotletai: receptas, kuris jus užkariaus! Visa paslaptis slypi kompozicijoje

Ingredientai:

  • žuvies filė – 500 gramų;
  • varškės sūris – 250 gramų;
  • grietinė – 0,5 šaukštai;
  • svogūnas – 1 galva;
  • duona – 2 vnt;
  • pienas – 100 mililitrų;
  • kiaušinis – 1 gabalas;
  • citrinos sultys – 1 valgomasis šaukštas;
  • druska – 0,5 šaukštelio;
  • žuvies prieskoniai – 1/3 šaukštelio;
  • žalumynai – pagal skonį;
  • malti juodieji pipirai – pagal skonį.

Paruošimas :

Žuvies filė permetame per mėsmalę.

Duoną užpilkite šiltu pienu ir leiskite išbrinkti.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite, kol suminkštės, tada dėkite į lėkštę ir atvėsinkite.

Į maltą žuvį įpilkite šiek tiek citrinos sulčių, vieną kiaušinį, grietinę ir varškę.

Duoną išspauskite ir sumalkite blenderiu.

Į faršą įberkite duonos, pagal skonį druskos ir pipirų.

Įpilkite kapotų žolelių ir žuvies prieskonių.

Gerai išmaišykite rankomis ir sudėkite atvėsintą svogūną.

Maltą mėsą gerai išmuškite ant stalo .

Drėgnomis rankomis formuokite kotletus. Jei norite, apkepkite miltuose arba džiūvėsėliuose.

Apkepkite kotletus bekvapiame augaliniame aliejuje iš kiekvienos pusės.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Vištienos kumpis - sultingas ir kvapnus. Tikras delikatesas!