Šventinės salotos su vištiena ir ananasais. Prie Naujųjų metų stalo jis buvo neprilygstamas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vištienos ir ananasų salotos – tai ryškus ir gaivus patiekalas, kuriame harmoningai dera egzotiškų ananasų saldumas ir vištienos sodrumas. Šios salotos tapo tikru hitu ant daugelio šeimų stalo, ypač švenčių ir ypatingomis progomis. Jis yra lengvas, bet tuo pačiu ir patenkinamas, todėl tinka tiek kasdienai, tiek ypatingoms progoms.

Viena iš pagrindinių mūsų salotų savybių – nuostabus ingredientų derinys, suteikiantis patiekalui ypatingo charakterio. Sudėtinga vištienos tekstūra ir ananasų sultingumas sukuria skanų balansą, kuris patenkins net išrankiausius skonius.

Ingredientai:

virta vištienos filė - 250 g;
svogūnas - 1 vnt .;
morkos - 1 vnt .;
sūris - 120 g;
konservuoti ananasai - 3 žiedai;
graikiniai riešutai - 30 g;
majonezo.

„Zimushka“ salotų paruošimas:

Svogūną smulkiai supjaustykite ir keletą minučių pakepinkite keptuvėje. Morkas ir sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Virtą vištienos filė ir ananasus supjaustykite nedideliais kubeliais. Vištienos filė sumaišykite su keptais svogūnais ir sudėkite į pirmąjį sluoksnį į salotų dubenį.

Vištienos sluoksnį sutepkite majonezu ir dėkite ant jo morkas. Morkų sluoksnį sutepkite majonezu ir uždėkite sūrio.

Sūrio sluoksnį taip pat padengiame majonezo tinkleliu, tada dedame ananasus. Ananasų sluoksnį patepkite majonezu, o viršų pabarstykite smulkintais graikiniais riešutais.

Pasirodo, tai yra paprastos ir vis dėlto skanios salotos šventei. Tai puikus lengvų užkandžių pasirinkimas. 

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Tik malta mėsa ir kopūstai. Skanūs ir švelnūs tinginio kopūstų suktinukai vakarienei: dalinkitės receptu