Tešla – smūgis per kelias minutes! Jokio atstumo! Tai tikrai patys skaniausi pyragaičiai!

Dough-Hit paruošiamas per kelias minutes! Jokio papildomo laiko! Šie keptuvės pyragai tikrai patys skaniausi! Su jais galite eksperimentuoti, dėdami įvairių įdarų – nuo ​​klasikinių bulvių iki saldžios varškės. Palepinkite save ir savo artimuosius aromatingais kepiniais, kurie pakels nuotaiką ir sukurs jaukumą jūsų namuose!

Ingredientai:
Tešla:
miltai 850 – 900 g (+ 5 a.š tešlai gaminti)
druskos 1 arb.
aliejaus 3 v.š. l.
verdančio vandens bulvių sultinio (arba vandens) 400 ml.
gyvos mielės 40 g (arba sausos 13 g)
cukraus 1 a.š. l.
pienas 400 ml.
Užpildymas:
troškinti kopūstai
fermentinio pieno sūris
bulvės su krapais

Paruošimas:

Tešla:
Pirmiausia gaminu tešlą. Dubenyje sumaišykite 5 šaukštus. l. miltų su druska, sviestu ir užpilkite verdančiu vandeniu. Gerai išmaišykite ir kol kas palikite pailsėti.

Atskirame dubenyje sumaišykite mieles su cukrumi ir pienu.

Tada į mielių mišinį sudedu choux tešlą ir rankomis minkiau tešlą. Palaipsniui suberkite visus miltus. Tešlą uždenkite maistine plėvele į dubenį ir palikite 10-15 min.

Užpildymas:
Įdaras gali būti bet koks jūsų mėgstamiausias. Turiu 3 įdarus: troškintų kopūstų, fermentinio pieno sūrio, bulvių su krapais.

Tešlą padalinu į gabalėlius, formuoju rutuliukus, iš jų rankomis formuoju papločius ir išdėlioju po vieną visus įdarus.

Tešlą stipriai suspaudžiu ir formuoju pyragėlius.

Keptuvėje įkaitinu aliejų ir kepu pyragėlius iki auksinės rudos spalvos, dedu siūle žemyn. Gatavus pyragėlius pirmiausia dedu ant popierinių rankšluosčių, kad atsikratyčiau aliejaus pertekliaus. Tada patiekiu prie stalo, skanaus!