Tokios cukinijos tikrai nevalgėte. Ir skanu, ir paprasta, visi stebisi

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Cukinijos su malta mėsa ir su spagečiais – pagaminsite du patiekalus iš karto.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;

— svogūnai ir morkos 1 vnt.;

  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;

-vištienos filė, 2 vnt;

  • spagečiai;
  • grietinė ir grietinėlė po 3 v.š.;
  • kečupas, 2 šaukštai;
  • šiek tiek vandens.

Virimo procesas

Jei turite labai jaunų cukinijų, tada žievelės pašalinti nereikia.

Mėsą sumalkite į faršą ir morkas, svogūnus, pabarstykite pipirais ir druska, galite dėti sauso arba šviežio česnako, paprikos, aitriosios paprikos.

Maltą mėsą išmaišykite iki vientisos masės.

Cukiniją supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.

Kiekvienam cukinijų apskritimui dėkite maždaug po šaukštą maltos mėsos ir uždenkite cukinijomis.

Taip surenkame piramidę ir perveriame sausais spagečiais – vienai piramidei reikės kiek mažiau nei pusės pakelio.

Taip iš antrosios cukinijos suformuojame dar vieną piramidę.

Piramides sudėkite į kepimo indą

Norėdami užpildyti, sumaišykite grietinę su grietinėle ir kečupu ir atskieskite viską šiltu vandeniu tokiu kiekiu, kad cukinijos užpildytų šiek tiek daugiau nei pusę.

Uždenkite keptuvę folija ir kepkite 40 minučių 180 laipsnių kampu.

Patarimas : Galite nuimti foliją ir cukinijas apibarstyti tarkuotu sūriu ir kepti indą dar 10 minučių. Patiekdami apibarstykite žolelėmis.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.