Tortas per 5 minutes. Geriau nei obuolių pyragas: minkštesnis ir skanesnis

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tiesiog nuostabus, švelnus ir erdvus pyragas, labiau panašus į pyragą. Varškės įdaras tiesiog puikiai dera prie tokios minkštos tešlos.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

kiaušiniai, 4 vnt;
žiupsnelis druskos;
cukrus, 200 g;
augalinis aliejus ir jogurtas 120 ml;
miltai, 300 g;
kepimo milteliai, 8 g;
varškės, 300 g;
cukraus pudros, 3 v.š.;
kiaušinis, 1 vnt.

Virimo procesas

Kiaušinius sumaišykite su druska ir cukrumi, plakite mikseriu iki purios ir tirštos masės.

Supilkite augalinį aliejų ir įpilkite natūralaus jogurto arba riebios grietinės, išplakite.

Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius ir išplakite tešlą iki vientisos masės.

Formą padengiame pergamentu, sutepame augaliniu aliejumi ir išpilame tešlą.

Blenderiu arba panardinamuoju mikseriu išplakite varškę su kiaušiniu ir cukraus pudra.

Varškės masę perkeliame į maišelį, nupjauname jo kampą ir tinklelio pavidalu išspaudžiame per tešlos paviršių.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes.

Kai pyragas atvės, pabarstykite jį cukraus pudra ir patiekite.

Pyragas pasirodo toks purus, drėgnas ir švelnus, kad tikrai jį gaminsite pusryčiams ir svečiams pavaišinti. Jei mėgstate lengvą citrusinį rūgštumą, į varškę galite įberti citrinos ar apelsino žievelės.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4.2 / 5. Balsų skaičius: 6

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Taip pat skaitykite:  Ruošiuosi 2025 m. „Nezhenka“ salotos su vištiena ir džiovintomis slyvomis